André van Duin leest voor uit boek Martine Bijl: "Je hoort Martine praten als je leest"

André van Duin leest voor uit boek Martine Bijl: "Je hoort Martine praten als je leest"

In De Wereld Draait Door leest André van Duin, de opvolger van Martine Bijl als presentator van Heel Holland Bakt, een fragment uit haar boek 'Rinkeldekink' voor, waarin ze beschrijft hoe het is om een hersenbloeding te ondergaan: "Je hoort Martine praten als je het leest."

Vileine humor
Van Duin benadrukt dat het boekje een bijzonder inzicht geeft in het leven van iemand die een hersenbloeding heeft gehad, maar dat Bijl het heeft opgeschreven met haar typerende, vileine humor. "Er woont een vreemd wezen in mij. Toen ik een kale plek op m'n hoofd had en de deur tot mijn brein open stond is-ie erin gekropen."

Bekijk het hele fragment hieronder.

André van Duin leest voor uit boek Martine Bijl: "Je hoort Martine praten als je leest" In De Wereld Draait Door leest André van Duin, de opvolger van Martine Bijl als presentator van Heel Holland Bakt, een fragment uit haar boek 'Rinkeldekink' voor, waarin ze beschrijft hoe het is om een hersenbloeding te ondergaan: "Je hoort Martine praten als je het leest." Martine Bijl overleden op 71-jarige leeftijd Bekijk deze video » Vileine humorVan Duin benadrukt dat het boekje een bijzonder inzicht geeft in het leven van iemand die een hersenbloeding heeft gehad, maar dat Bijl het heeft opgeschreven met haar typerende, vileine humor. "Er woont een vreemd wezen in mij. Toen ik een kale plek op m'n hoofd had en de deur tot mijn brein open stond is-ie erin gekropen." Martine Bijl overleden: overzicht van haar imposante carrière Bekijk deze video » Bekijk het hele fragment hieronder.
TV :
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André van Duin leest voor uit boek Martine Bijl: "Je hoort Martine praten als je leest" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV