Video: Aad de Mos ontdekte naast Ronaldo ook twee andere Braziliaanse supersterren

Video: Aad de Mos ontdekte naast Ronaldo ook twee andere Braziliaanse supersterren

De Braziliaanse Ronaldo Luís Nazário de Lima, kortweg Ronaldo, begon zijn Europese voetbalcarrière bij het PSV van Aad de Mos. De Mos was naar Brazilië gereist om Ronaldo aan het werk te zien en wist hem later naar zijn toenmalige club te lokken.

Video: <em>Aad de Mos</em> ontdekte naast <em>Ronaldo</em> ook twee andere Braziliaanse supersterren De Braziliaanse Ronaldo Luís Nazário de Lima, kortweg Ronaldo, begon zijn Europese voetbalcarrière bij het PSV van Aad de Mos. De Mos was naar Brazilië gereist om Ronaldo aan het werk te zien en wist hem later naar zijn toenmalige club te lokken. SupersterrenDe trainer vertelt in het programma Tussen de Palen van Ziggo Sport dat hij tijdens die reis nog twee supersterren ontdekte: Rivaldo en Roberto Carlos. Op dat moment speelde het duo op het tweede niveau van Brazilië en hadden ze nog geen interlands gespeeld. Om die reden durfde PSV het risico niet te nemen met de twee spelers die later voor onder meer FC Barcelona en Real Madrid uitkwamen. Bekijk de hele aflevering van Tussen de Palen met Aad de Mos hierboven. Bekijk ook Veronica Inside: hilariteit om totaal mislukte video Aad de Mos Bekijk deze video »
Sport :
Video: Aad de Mos ontdekte naast Ronaldo ook twee andere Braziliaanse supersterren

Supersterren
De trainer vertelt in het programma Tussen de Palen van Ziggo Sport dat hij tijdens die reis nog twee supersterren ontdekte: Rivaldo en Roberto Carlos. Op dat moment speelde het duo op het tweede niveau van Brazilië en hadden ze nog geen interlands gespeeld. Om die reden durfde PSV het risico niet te nemen met de twee spelers die later voor onder meer FC Barcelona en Real Madrid uitkwamen.

Bekijk de hele aflevering van Tussen de Palen met Aad de Mos hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Aad de Mos ontdekte naast Ronaldo ook twee andere Braziliaanse supersterren of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV