Bibi Breijman leest negatieve comments voor: "Wie noemt z'n kind nou 'Teddy'?"

Bibi Breijman leest negatieve comments voor: "Wie noemt z'n kind nou 'Teddy'?"

<em>Bibi Breijman</em> leest negatieve comments voor: &quot;Wie noemt z'n kind nou 'Teddy'?&quot; Als bekende moeder ben je het doelwit voor de 'moeder-maffia', dit zijn moeders die klagen en veel commentaar op andere moeders hebben. Niet echt prettig. Bibi Breijman is zo een bekende moeder die veel negatieve berichten ontvangt: "Wie noemt z'n kind nou Teddy, het is een mens geen knuffel", is een van de negatieve reacties die de vriendin van Waylon heeft ontvangen. Onderdeel van je levenBibi Breijman heeft de lelijke berichten geaccepteerd: "Ik moet ook mijn kind meegeven: dit hoort nou eenmaal bij het leven. Zodra je het toelaat wordt het ook onderdeel van je leven." Bekijk het &C-interview met moeder Bibi Breijman hierboven. Bekijk ook Quarantaine-video: Bibi Breijman knipt zelf haar haren Bekijk deze video » Feestelijke beelden Waylons veertigste verjaardag: "Lekker taart vreten Ted!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Bibi Breijman leest negatieve comments voor: "Wie noemt z'n kind nou 'Teddy'?"

Als bekende moeder ben je het doelwit voor de 'moeder-maffia', dit zijn moeders die klagen en veel commentaar op andere moeders hebben. Niet echt prettig. Bibi Breijman is zo een bekende moeder die veel negatieve berichten ontvangt: "Wie noemt z'n kind nou Teddy, het is een mens geen knuffel", is een van de negatieve reacties die de vriendin van Waylon heeft ontvangen.

Onderdeel van je leven
Bibi Breijman heeft de lelijke berichten geaccepteerd: "Ik moet ook mijn kind meegeven: dit hoort nou eenmaal bij het leven. Zodra je het toelaat wordt het ook onderdeel van je leven."

Bekijk het &C-interview met moeder Bibi Breijman hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bibi Breijman leest negatieve comments voor: "Wie noemt z'n kind nou 'Teddy'?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier