Soundos el Ahmadi geeft kinderen tips voor meer zakgeld: "Bedreig ouders"

Soundos el Ahmadi geeft kinderen tips voor meer zakgeld: "Bedreig ouders"

<em>Soundos el Ahmadi</em> geeft kinderen tips voor meer zakgeld: &quot;Bedreig ouders&quot; Soundos el Ahmadi en Tjitske Reidinga zijn sinds kort te horen in de Netflix-film The Willoughbys. De twee hebben stemmen ingesproken voor de nieuwe animatiefilm en geven in deze video antwoord op een aantal vragen van kinderen. Op de vraag hoe je er als kind voor kunt zorgen dat je meer zakgeld krijgt van je ouders, heeft Soundos een opmerkelijk antwoord: "Bedreig ze." Bekijk de video met Soundos el Ahmadi en Tjitske Reidinga hierboven. De film The Willoughbys is te zien op Netflix. Je kunt de trailer van The Willoughbys bekijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk trailer The Willoughbys (vanaf 22 april op Netflix) Bekijk deze video » Bekijk trailer Extraction, vanaf 24 april op Netflix Bekijk deze video »
Entertainment :
Soundos el Ahmadi geeft kinderen tips voor meer zakgeld: "Bedreig ouders"

Soundos el Ahmadi en Tjitske Reidinga zijn sinds kort te horen in de Netflix-film The Willoughbys. De twee hebben stemmen ingesproken voor de nieuwe animatiefilm en geven in deze video antwoord op een aantal vragen van kinderen. Op de vraag hoe je er als kind voor kunt zorgen dat je meer zakgeld krijgt van je ouders, heeft Soundos een opmerkelijk antwoord: "Bedreig ze."

Bekijk de video met Soundos el Ahmadi en Tjitske Reidinga hierboven. De film The Willoughbys is te zien op Netflix. Je kunt de trailer van The Willoughbys bekijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Soundos el Ahmadi geeft kinderen tips voor meer zakgeld: "Bedreig ouders" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV