Vanavond bij Op1: Catherine Keyl, Ab Osterhaus, Sjoerd den Daas en meer

Vanavond bij Op1: Catherine Keyl, Ab Osterhaus, Sjoerd den Daas en meer

Vanavond bij <em>Op1</em>: Catherine Keyl, Ab Osterhaus, Sjoerd den Daas <em>en meer</em> Vanavond presenteren Welmoed Sijtsma en Sander Schimmelpenninck Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn. De reportages van China-correspondent Sjoerd den Daas voor het NOS Journaal gaven Nederland vanaf het prille begin van de corona-crisis een kijkje in onze eigen toekomst. We zagen hoe Den Daas Chinezen sprak over de vele besmettingen, de lockdown, noodziekenhuizen en mondkapjesfabrieken. Dat dezelfde crisis ons ook te wachten stond drong hier maar langzaam door. Nu de correspondent tijdelijk terug is in Nederland komt het leven in China weer op gang. Voor het toerisme in Zeeland gaat de deur weer op een kier: vanaf morgen is vijftien procent van de overnachtingen in hotels en vakantiehuisjes weer toegestaan. Commissaris van de Koning Han Polman vertelt over de uitweg uit de coronacrisis in zijn provincie. Jongeren worden zwaar geraakt door de huidige aanpak van de coronacrisis. Dat vinden CDJA-voorzitter Hielke Onnink en voorzitter van de studentenvakbond Alex Tess Rutten. Samen zijn ze vanavond te gast bij Op1. Presentatrice en columnist Catherine Keyl is best bereid om haar bewegingsvrijheid op te offeren ten behoeve van de jongeren én de economie. Viroloog Ab Osterhaus vindt dat plan onverantwoord. Met een grootschalige enquête die deze maand van start is gegaan, moeten alle Nederlanders kunnen meedenken over wat er nu en na de crisis moet gebeuren met ons land. Eén van de aanjagers van dit initiatief is Daniel Ropers, hij stond jarenlang aan het roer van Bol.com en was tot voor kort CEO van een grote wetenschappelijke uitgeverij. Vanavond in Op1 deelt hij de resultaten van de enquête met ons. Op1 is elke dag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Aantal besmettingen en doden ontzettend hoog in het Verenigd Koninkrijk Bekijk deze video » Op1 gemist? Turncommentator Hans van Zetten vertelt over zijn biografie 'Hij Staat' Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Catherine Keyl, Ab Osterhaus, Sjoerd den Daas en meer

Vanavond presenteren Welmoed Sijtsma en Sander Schimmelpenninck Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn.

De reportages van China-correspondent Sjoerd den Daas voor het NOS Journaal gaven Nederland vanaf het prille begin van de corona-crisis een kijkje in onze eigen toekomst. We zagen hoe Den Daas Chinezen sprak over de vele besmettingen, de lockdown, noodziekenhuizen en mondkapjesfabrieken. Dat dezelfde crisis ons ook te wachten stond drong hier maar langzaam door. Nu de correspondent tijdelijk terug is in Nederland komt het leven in China weer op gang.

Voor het toerisme in Zeeland gaat de deur weer op een kier: vanaf morgen is vijftien procent van de overnachtingen in hotels en vakantiehuisjes weer toegestaan. Commissaris van de Koning Han Polman vertelt over de uitweg uit de coronacrisis in zijn provincie.

Jongeren worden zwaar geraakt door de huidige aanpak van de coronacrisis. Dat vinden CDJA-voorzitter Hielke Onnink en voorzitter van de studentenvakbond Alex Tess Rutten. Samen zijn ze vanavond te gast bij Op1.

Presentatrice en columnist Catherine Keyl is best bereid om haar bewegingsvrijheid op te offeren ten behoeve van de jongeren én de economie. Viroloog Ab Osterhaus vindt dat plan onverantwoord.

Met een grootschalige enquête die deze maand van start is gegaan, moeten alle Nederlanders kunnen meedenken over wat er nu en na de crisis moet gebeuren met ons land. Eén van de aanjagers van dit initiatief is Daniel Ropers, hij stond jarenlang aan het roer van Bol.com en was tot voor kort CEO van een grote wetenschappelijke uitgeverij. Vanavond in Op1 deelt hij de resultaten van de enquête met ons.

Op1 is elke dag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Catherine Keyl, Ab Osterhaus, Sjoerd den Daas en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV