Hotelrestaurants Fletcher weer open: zo gaat dat in zijn werk (video)

Hotelrestaurants Fletcher weer open: zo gaat dat in zijn werk (video)

De grote hotelketen Fletcher baarde deze week enigszins opzien door bekend te maken dat hun restaurants en bars weer gewoon weer open zijn. Het gebruik daarvan is overigens wel exclusief voorbehouden aan de gasten die blijven slapen. Het nieuws zorgde voor gefronste wenkbrauwen bij vele andere horecaondernemers, zij mogen immers niet open.

Bijzettafel
Maar hoe gaat dat dan in zijn werk, eten serveren met de anderhalve meter-maatregel? "Het eten of drankje wordt door het personeel op een bijzettafel gezet zodat de gast het zelf kan pakken. Het is 100 procent veilig en het mag", vertelde de CEO van het bedrijf, Rob Hermans, aan RTL Nieuws.

Hotelrestaurant in Ermelo ook open
Editie NL bracht eerder deze week al een bezoek aan hotel Heerlickheijd in Ermelo, waarvan de hotelrestauratie ook open is: "Wij mogen het restaurant weer open doen omdat wij vallen onder de noodverordening waarbij dat wel mogelijk is." De gasten zijn er in ieder geval blij mee: "Het is allemaal heel anders nu dus je hebt wel behoefte om er even uit te zijn."

Bekijk het fragment van Editie NL hieronder en zie hoe het restaurant op aangepaste wijze weer open is

Hotelrestaurants <em>Fletcher</em> weer open: zo gaat dat in zijn werk (video) De grote hotelketen Fletcher baarde deze week enigszins opzien door bekend te maken dat hun restaurants en bars weer gewoon weer open zijn. Het gebruik daarvan is overigens wel exclusief voorbehouden aan de gasten die blijven slapen. Het nieuws zorgde voor gefronste wenkbrauwen bij vele andere horecaondernemers, zij mogen immers niet open. BijzettafelMaar hoe gaat dat dan in zijn werk, eten serveren met de anderhalve meter-maatregel? "Het eten of drankje wordt door het personeel op een bijzettafel gezet zodat de gast het zelf kan pakken. Het is 100 procent veilig en het mag", vertelde de CEO van het bedrijf, Rob Hermans, aan RTL Nieuws. Bekijk ook Horecaondernemer Laurens Meyer: "Deuren gaan 1 juni weer open" Bekijk deze video » Hotelrestaurant in Ermelo ook openEditie NL bracht eerder deze week al een bezoek aan hotel Heerlickheijd in Ermelo, waarvan de hotelrestauratie ook open is: "Wij mogen het restaurant weer open doen omdat wij vallen onder de noodverordening waarbij dat wel mogelijk is." De gasten zijn er in ieder geval blij mee: "Het is allemaal heel anders nu dus je hebt wel behoefte om er even uit te zijn." Bekijk het fragment van Editie NL hieronder en zie hoe het restaurant op aangepaste wijze weer open is
Nieuws :
Hotelrestaurants Fletcher weer open: zo gaat dat in zijn werk (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hotelrestaurants Fletcher weer open: zo gaat dat in zijn werk (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier