Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?: Stoute Teunie is niet voor de poes

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?: Stoute Teunie is niet voor de poes

<em>Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?</em>: Stoute <em>Teunie</em> is niet voor de poes Viktor Brand ging voor het programma Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? weer op bezoek bij een aantal kandidaten van Mr. Frank Visser doet uitspraak. In deze aflevering ging de presentator op bezoek bij Teunie, die zich extreem erg bemoeide met de kat van haar buurvrouw. Het lijkt inmiddels wat beter te gaan, al blijft Teunie een boefje, beaamt ook haar man. Bekijk het fragment uit Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? hierboven. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met?: Hond achter kippen aan: "Moet je ze niet los laten lopen" Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: Viktor Brand maakt oude vrouw aan het huilen door onhandige actie Bekijk deze video »
TV :
Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?: Stoute Teunie is niet voor de poes

Viktor Brand ging voor het programma Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? weer op bezoek bij een aantal kandidaten van Mr. Frank Visser doet uitspraak. In deze aflevering ging de presentator op bezoek bij Teunie, die zich extreem erg bemoeide met de kat van haar buurvrouw. Het lijkt inmiddels wat beter te gaan, al blijft Teunie een boefje, beaamt ook haar man.

Bekijk het fragment uit Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? hierboven. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?: Stoute Teunie is niet voor de poes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV