5 mei initiatief Claudia de Breij: 'Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder'

5 mei initiatief Claudia de Breij: 'Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder'

Claudia de Breij is een initiatief gestart om het gevoel van saamhorigheid, dat we toch al meer beleven vanwege de coronacrisis, verder te bevorderen. De cabaretière stelt voor om op 5 mei om 16:55 uur de bekende Ramses Shaffy-klassieker Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder door heel Nederland te laten klinken.

Ramen open en muziek keihard
Het Nationaal Comité 5 mei en de Bevrijdingsfestivals hebben laten weten haar oproep van harte te steunen. Ook alle radiostations zijn gevraagd om dinsdag om vijf voor vijf het nummer te spelen en velen reageren enthousiast op dat verzoek. De Breij hoopt dat heel Nederland het lied gaat meezingen: "Als we allemaal met open ramen de muziek keihard aanzetten, kunnen we toch een klein feestje vieren", zo liet ze weten aan Radio2. Roxeanne Hazes is overigens gevraagd om een eigen versie van het nummer te maken. Bekijk haar versie van Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder.

Oefen hieronder alvast en bekijk de videoclip van het iconische nummer van Ramses Shaffy

5 mei initiatief <em>Claudia de Breij</em>: 'Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder' Claudia de Breij is een initiatief gestart om het gevoel van saamhorigheid, dat we toch al meer beleven vanwege de coronacrisis, verder te bevorderen. De cabaretière stelt voor om op 5 mei om 16:55 uur de bekende Ramses Shaffy-klassieker Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder door heel Nederland te laten klinken. Ramen open en muziek keihardHet Nationaal Comité 5 mei en de Bevrijdingsfestivals hebben laten weten haar oproep van harte te steunen. Ook alle radiostations zijn gevraagd om dinsdag om vijf voor vijf het nummer te spelen en velen reageren enthousiast op dat verzoek. De Breij hoopt dat heel Nederland het lied gaat meezingen: "Als we allemaal met open ramen de muziek keihard aanzetten, kunnen we toch een klein feestje vieren", zo liet ze weten aan Radio2. Roxeanne Hazes is overigens gevraagd om een eigen versie van het nummer te maken. Bekijk haar versie van Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder. Oefen hieronder alvast en bekijk de videoclip van het iconische nummer van Ramses Shaffy Bekijk ook Sjors van der Panne brengt ode aan zorgpersoneel: Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder Bekijk deze video »
Nieuws :
5 mei initiatief Claudia de Breij: 'Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder'Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 5 mei initiatief Claudia de Breij: 'Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier