Zien: FunX-dj Morad ontvangt ernstige doodsbedreigingen van moslimextremisten

Zien: FunX-dj Morad ontvangt ernstige doodsbedreigingen van moslimextremisten

Radio-dj Morad El Ouakili presenteert deze maand op FunX de radioshow Ramadan Late Night. Die show is bij een aantal moslimextremisten in het verkeerde keelgat geschoten, wat Morad op een aantal ernstige doodsbedreigingen is komen te staan.

Zien: <em>FunX</em>-dj Morad ontvangt ernstige <em>doodsbedreigingen</em> van moslimextremisten Radio-dj Morad El Ouakili presenteert deze maand op FunX de radioshow Ramadan Late Night. Die show is bij een aantal moslimextremisten in het verkeerde keelgat geschoten, wat Morad op een aantal ernstige doodsbedreigingen is komen te staan. Borst doorzeven met kogelsVolgens de extremisten is het een doodzonde dat Morad in zijn show de maand ramadan noemt in combinatie met muziek. De dj zou dit dus ook met de dood moeten bekopen en de extremisten willen zijn borst doorzeven met kogels. Morad geeft toe dat zijn show niet 100% islam-proof is, maar dat hij wel probeert te verbinden en mooie initiatieven tijdens de ramadan een podium te geven. Inmiddels heeft Morad aangifte gedaan bij de politie. Bekijk de reactie van Morad op de bedreigingen in de video hierboven. Bekijk ook Peter R. de Vries doet boekje open over doodsbedreiging Ridouan Taghi Bekijk deze video » Video: Monica Geuze totaal van slag na doodsbedreigingen om goodiebox Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: FunX-dj Morad ontvangt ernstige doodsbedreigingen van moslimextremisten

Borst doorzeven met kogels
Volgens de extremisten is het een doodzonde dat Morad in zijn show de maand ramadan noemt in combinatie met muziek. De dj zou dit dus ook met de dood moeten bekopen en de extremisten willen zijn borst doorzeven met kogels. Morad geeft toe dat zijn show niet 100% islam-proof is, maar dat hij wel probeert te verbinden en mooie initiatieven tijdens de ramadan een podium te geven. Inmiddels heeft Morad aangifte gedaan bij de politie.

Bekijk de reactie van Morad op de bedreigingen in de video hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: FunX-dj Morad ontvangt ernstige doodsbedreigingen van moslimextremisten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV