Video: NOS op 3 legt uit waarom proefdieren nodig zijn voor een coronavaccin

Video: NOS op 3 legt uit waarom proefdieren nodig zijn voor een coronavaccin

Video: <em>NOS op 3</em> legt uit waarom proefdieren nodig zijn voor een <em>coronavaccin</em> De journalisten van NOS op 3 zochten uit welke rol dierproeven precies spelen in de jacht op het vaccin. Hamsters, muizen, fretten en apen zijn namelijk veel gebruikte proefdieren in de zoektocht. Voor de reportage spraken ze onder anderen met hoogleraar Vaccinologie Cécile van Els (RIVM, Universiteit Utrecht) en de Centrale Commissie Dierproeven. Bekijk het hele item van NOS op 3 over het coronavaccin en dierproeven in de video hierboven. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons opInstagram. NOS op 3: de race naar een coronavaccin Bekijk deze video » NOS: wie zijn de onzichtbare coronadoden? (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: NOS op 3 legt uit waarom proefdieren nodig zijn voor een coronavaccin

De journalisten van NOS op 3 zochten uit welke rol dierproeven precies spelen in de jacht op het vaccin. Hamsters, muizen, fretten en apen zijn namelijk veel gebruikte proefdieren in de zoektocht. Voor de reportage spraken ze onder anderen met hoogleraar Vaccinologie Cécile van Els (RIVM, Universiteit Utrecht) en de Centrale Commissie Dierproeven.

Bekijk het hele item van NOS op 3 over het coronavaccin en dierproeven in de video hierboven. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op
Instagram.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: NOS op 3 legt uit waarom proefdieren nodig zijn voor een coronavaccin of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV