Video: Komt er een VIP-versie van LEGO Masters?

Video: Komt er een VIP-versie van LEGO Masters?

Tijdens de coronacrisis komt de creativiteit van vele BN'ers naar boven. Omdat de zaterdagavond in het tekens staat van het RTL 4-programma Lego Masters, komen bij velen de Lego blokjes naar buiten.

Video: Komt er een VIP-versie van <em>LEGO Masters</em>? Tijdens de coronacrisis komt de creativiteit van vele BN'ers naar boven. Omdat de zaterdagavond in het tekens staat van het RTL 4-programma Lego Masters, komen bij velen de Lego blokjes naar buiten. Zo heeft Heleen van Royen een prachtige truck van technische Lego en ook Xander de Buisonjé vind het lekker om in de blokjes te duiken. VIP-versie?Kürt Rogiers, presentator van LEGO Masters, ziet een link tussen LEGO en BN'ers. Hij stelt een VIP-versie voor. In ieder geval ziet tv-deskundige Aran Bade het wel zitten.Bekijk ook Lego Masters: Vlaamse deelnemers bouwen retro-slaapkamer Kurt Rogiers Bekijk deze video » LEGO Masters: Bekijk hier de uitleg over het codewoord 'banaan' Bekijk deze video » Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je LEGO Masters gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Komt er een VIP-versie van LEGO Masters?

Zo heeft Heleen van Royen een prachtige truck van technische Lego en ook Xander de Buisonjé vind het lekker om in de blokjes te duiken.

VIP-versie?
Kürt Rogiers, presentator van LEGO Masters, ziet een link tussen LEGO en BN'ers. Hij stelt een VIP-versie voor. In ieder geval ziet tv-deskundige Aran Bade het wel zitten.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je LEGO Masters gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Komt er een VIP-versie van LEGO Masters? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV