Kijktip: Nolan-klassieker The Dark Knight zondag te zien bij Veronica (trailer)

Kijktip: Nolan-klassieker The Dark Knight zondag te zien bij Veronica (trailer)

De bijzonder Nolan-trilogie rondom DC-held Batman kreeg vorm met Batman: Begins, maar was op zijn best met The Dark Knight. De film is vanavond om 20.00 uur te zien op Veronica.

Kijktip: Nolan-klassieker <em>The Dark Knight</em> zondag te zien bij <em>Veronica</em> (trailer) De bijzonder Nolan-trilogie rondom DC-held Batman kreeg vorm met Batman: Begins, maar was op zijn best met The Dark Knight. De film is vanavond om 20.00 uur te zien op Veronica. VerhaalBatman (Christian Bale) neemt het op tegen zijn grootste aardsvijand: The Joker (Heath Ledger). Hij heult de stad in totale anarchie en dwingt de 'Dark Knight' steeds verder over de delicate grens tussen held en burgerwacht. Bekijk de trailer hierboven. The Dark Knight is op zondag 22 november om 20.00 uur te zien bij Veronica. Daarnaast kun je The Dark Knight streamen op onder meer Netflix. Bekijk de eerste trailer van The Batman (zomer 2021 in de bioscoop) Bekijk deze video » Kijktip: Batman Begins zaterdag te zien op Veronica (trailer) Bekijk deze video »
Film :
Kijktip: Nolan-klassieker The Dark Knight zondag te zien bij Veronica (trailer)

Verhaal
Batman (Christian Bale) neemt het op tegen zijn grootste aardsvijand: The Joker (Heath Ledger). Hij heult de stad in totale anarchie en dwingt de 'Dark Knight' steeds verder over de delicate grens tussen held en burgerwacht.

Bekijk de trailer hierboven. The Dark Knight is op zondag 22 november om 20.00 uur te zien bij Veronica. Daarnaast kun je The Dark Knight streamen op onder meer Netflix.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Nolan-klassieker The Dark Knight zondag te zien bij Veronica (trailer) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier