Roxeanne Hazes: "Vrijheid is mijn zoontje naakt door de tuin zien rennen"

Roxeanne Hazes: "Vrijheid is mijn zoontje naakt door de tuin zien rennen"

Roxeanne Hazes is dit jaar een van de ambassadeurs van de vrijheid. Wat betekent vrijheid zoal voor de zangeres? "Dat is bijvoorbeeld het moment dat ik mijn zoontje naakt door de tuin zie rennen en dat niemand daar gek van opkijkt."

<em>Roxeanne Hazes</em>: &quot;Vrijheid is mijn zoontje naakt door de tuin zien rennen&quot; Roxeanne Hazes is dit jaar een van de ambassadeurs van de vrijheid. Wat betekent vrijheid zoal voor de zangeres? "Dat is bijvoorbeeld het moment dat ik mijn zoontje naakt door de tuin zie rennen en dat niemand daar gek van opkijkt." 5 mei om vijf voor vijfZe vervolgt: "Überhaupt dat ik mijn eigen muziek kan maken en dat ik mijn stem mag laten horen." Hazes heeft een bijzondere rol op vijf mei: "Ik zing om vijf voor vijf, samen met hopelijk 17 miljoen Nederlanders, het nummer Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook 5 mei initiatief Claudia de Breij: 'Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder' Bekijk deze video » Roxeanne Hazes 5 mei: Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder Bekijk deze video »
TV :
Roxeanne Hazes: "Vrijheid is mijn zoontje naakt door de tuin zien rennen"

5 mei om vijf voor vijf
Ze vervolgt: "Überhaupt dat ik mijn eigen muziek kan maken en dat ik mijn stem mag laten horen." Hazes heeft een bijzondere rol op vijf mei: "Ik zing om vijf voor vijf, samen met hopelijk 17 miljoen Nederlanders, het nummer Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes: "Vrijheid is mijn zoontje naakt door de tuin zien rennen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV