John van den Heuvel krijgt in Hoge Bomen een bijzonder muzikaal eerbetoon

John van den Heuvel krijgt in Hoge Bomen een bijzonder muzikaal eerbetoon

John van den Heuvel krijgt in <em>Hoge Bomen</em> een bijzonder muzikaal eerbetoon Speciaal voor John van den Heuvel heeft Jeroen van der Boom een nieuwe versie van André Hazes' "Ik leef mijn eigen leven" gemaakt, samen met tekstschrijver Han Kooreneef. Hierin brengt Van der Boom een ode aan de onverschrokken misdaadverslaggever, en die is zichtbaar aangedaan door het bijzondere lied. Bekijk het fragment uit Hoge Bomen hierboven. De aflevering van Hoge Bomen met John van den Heuvel is op zaterdag 9 mei om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hoge Bomen: Jeroen van der Boom brengt prachtige ode aan Sylvie Meis Bekijk deze video » Zien: John van den Heuvel emotioneel in Hoge Bomen door boodschap familie Bekijk deze video »
TV :
John van den Heuvel krijgt in Hoge Bomen een bijzonder muzikaal eerbetoon

Speciaal voor John van den Heuvel heeft Jeroen van der Boom een nieuwe versie van André Hazes' "Ik leef mijn eigen leven" gemaakt, samen met tekstschrijver Han Kooreneef. Hierin brengt Van der Boom een ode aan de onverschrokken misdaadverslaggever, en die is zichtbaar aangedaan door het bijzondere lied.

Bekijk het fragment uit Hoge Bomen hierboven.

De aflevering van Hoge Bomen met John van den Heuvel is op zaterdag 9 mei om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk hier alle video's en artikelen van Hoge Bomen
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op John van den Heuvel krijgt in Hoge Bomen een bijzonder muzikaal eerbetoon of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV