Trailer ziekenhuisserie Nurses (vanaf 12 mei op Net5)

Trailer ziekenhuisserie Nurses (vanaf 12 mei op Net5)

Trailer ziekenhuisserie <em>Nurses</em> (vanaf 12 mei op Net5) In de nieuwe Canadese medische dramaserie Nurses worden vijf jonge verplegers gevolgd in een ziekenhuis in Toronto. Ze werken aan de frontlinie, op de Eerste Hulp. Daar wijden ze hun leven aan het helpen van anders en leren ook elkaar kennen. Lees hier meer over de nieuwe serie Nurses. Nurses is vanaf dinsdag 12 mei wekelijks om 21.25 uur te zien op Net5. Daarna kun je Nurses terugkijken via Gids.tv. Bekijk trailer van Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. The Reverend (12 mei op Netflix) Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Artemis Fowl: vanaf 12 juni te zien bij Disney+ Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer ziekenhuisserie Nurses (vanaf 12 mei op Net5)

In de nieuwe Canadese medische dramaserie Nurses worden vijf jonge verplegers gevolgd in een ziekenhuis in Toronto. Ze werken aan de frontlinie, op de Eerste Hulp. Daar wijden ze hun leven aan het helpen van anders en leren ook elkaar kennen. Lees hier meer over de nieuwe serie Nurses.

Nurses is vanaf dinsdag 12 mei wekelijks om 21.25 uur te zien op Net5. Daarna kun je Nurses terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Trailer ziekenhuisserie Nurses (vanaf 12 mei op Net5) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV