Bekijk LIVE: de Nationale Kinderherdenking vanuit Madurodam

Bekijk LIVE: de Nationale Kinderherdenking vanuit Madurodam

Bekijk LIVE: de Nationale Kinderherdenking vanuit <em>Madurodam</em> Ook dit jaar vindt er een speciale Nationale Kinderherdenking plaats. Vanuit Madurodam wordt stilgestaan bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en wordt er uitgelegd wat vrijheid nu precies voor ons betekent. CoronamaatregelenDoor de coronacrisis zijn er geen bezoekers in Madurodam aanwezig om bij de herdenking aanwezig te zijn. Daarom is het programma iets aangepast, zodat de Nationale Kinderherdenking toch door kan gaan. The Voice Kids-winnaar Silver Metz zal het Wilhelmus zingen tijdens de uitzending. BloemenNormaal gesproken kunnen kinderen een bloem neerleggen bij het oorlogsmonument in Madurodam. Omdat dat nu niet kan, kunnen kinderen online gratis een bloem bestellen, die namens hen alsnog wordt neergelegd bij het monument in Madurodam. Je kunt tot 19.30 uur nog een bloem bestellen. Bekijk hierboven LIVE de Nationale Kinderherdenking. De uitzending start om 19.40 uur en eindigt om 20.05 uur. Bekijk ook Kijk LIVE naar de Dodenherdenking 2020 op de Dam Bekijk deze video » Terugkijken: premier Mark Rutte legt krans bij Dodenherdenking Tweede Kamer Bekijk deze video »
Live :
Bekijk LIVE: de Nationale Kinderherdenking vanuit Madurodam

Ook dit jaar vindt er een speciale Nationale Kinderherdenking plaats. Vanuit Madurodam wordt stilgestaan bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en wordt er uitgelegd wat vrijheid nu precies voor ons betekent.

Coronamaatregelen
Door de coronacrisis zijn er geen bezoekers in Madurodam aanwezig om bij de herdenking aanwezig te zijn. Daarom is het programma iets aangepast, zodat de Nationale Kinderherdenking toch door kan gaan. The Voice Kids-winnaar Silver Metz zal het Wilhelmus zingen tijdens de uitzending.

Bloemen
Normaal gesproken kunnen kinderen een bloem neerleggen bij het oorlogsmonument in Madurodam. Omdat dat nu niet kan, kunnen kinderen online gratis een bloem bestellen, die namens hen alsnog wordt neergelegd bij het monument in Madurodam. Je kunt tot 19.30 uur nog een bloem bestellen.

Bekijk hierboven LIVE de Nationale Kinderherdenking. De uitzending start om 19.40 uur en eindigt om 20.05 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk LIVE: de Nationale Kinderherdenking vanuit Madurodam of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV