Zien: Toespraak koning Willem-Alexander tijdens Dodenherdenking 2020

Zien: Toespraak koning Willem-Alexander tijdens Dodenherdenking 2020

Zien: Toespraak koning Willem-Alexander tijdens <em>Dodenherdenking 2020</em> Na de herdenkingsbijeenkomst in een lege Nieuwe Kerk in Amsterdam, waar Arnon Grunberg zijn 4 mei-voordracht hield, begon de Nationale Herdenking. Vanaf de Dam in Amsterdam sprak koning Willem-Alexander het volk toe en samen met koningin Máxima legde hij de krans bij het Monument op de Dam. Bekijk de toespraak van Willem-Alexander op 4 mei 2020 in de video hierboven. Terugkijken: Nationaal Toostmoment door Koning Willem Alexander en familie Bekijk deze video » Terugkijken: premier Mark Rutte legt krans bij Dodenherdenking Tweede Kamer Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Toespraak koning Willem-Alexander tijdens Dodenherdenking 2020

Na de herdenkingsbijeenkomst in een lege Nieuwe Kerk in Amsterdam, waar Arnon Grunberg zijn 4 mei-voordracht hield, begon de Nationale Herdenking. Vanaf de Dam in Amsterdam sprak koning Willem-Alexander het volk toe en samen met koningin Máxima legde hij de krans bij het Monument op de Dam.

Bekijk de toespraak van Willem-Alexander op 4 mei 2020 in de video hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Toespraak koning Willem-Alexander tijdens Dodenherdenking 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV