Kijk LIVE naar aansteken Vuur van de Vrijheid in Wageningen

Kijk LIVE naar aansteken Vuur van de Vrijheid in Wageningen

Kijk maandag- op dinsdagnacht vanaf 23.40 uur LIVE naar het aansteken van het Vuur van de Vrijheid in Wageningen.


In de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 mei, rond middennacht, wordt het Vuur van de Vrijheid aangestoken in het Gelderse stad Wageningen, op het plein voor Hotel de Wereld. De ontsteking is te volgen op NPO 1 en via deze livestream.

Op televisie doet de NOS op NPO 1 live verslag van het evenement. Saïda Maggé doet aldaar verslag. De ceremonie staat symbool voor de overgang van het herdenken van oorlogsslachtoffers naar het vieren van de vrijheid.

De ontsteking van het Vuur van de Vrijheid is vanaf 23.40 uur te volgen op NPO 1 en via deze livestream. Bekijk hieronder een aankondinging

Kijk LIVE naar aansteken Vuur van de Vrijheid in <em>Wageningen</em> Kijk maandag- op dinsdagnacht vanaf 23.40 uur LIVE naar het aansteken van het Vuur van de Vrijheid in Wageningen. In de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 mei, rond middennacht, wordt het Vuur van de Vrijheid aangestoken in het Gelderse stad Wageningen, op het plein voor Hotel de Wereld. De ontsteking is te volgen op NPO 1 en via deze livestream. Op televisie doet de NOS op NPO 1 live verslag van het evenement. Saïda Maggé doet aldaar verslag. De ceremonie staat symbool voor de overgang van het herdenken van oorlogsslachtoffers naar het vieren van de vrijheid. Bekijk ook NOS Stories: dit zijn de Ambassadeurs van de Vrijheid in 2020 Bekijk deze video » In de voetsporen van de Bevrijding: Philip reconstrueert de overgave van de Duitsers in Wageningen Bekijk deze video » De ontsteking van het Vuur van de Vrijheid is vanaf 23.40 uur te volgen op NPO 1 en via deze livestream. Bekijk hieronder een aankondinging
Live :
Kijk LIVE naar aansteken Vuur van de Vrijheid in Wageningen
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar aansteken Vuur van de Vrijheid in Wageningen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV