Zwangere Katja Schuurman neemt Gerard Cox mee bij maken echo (video)

Zwangere Katja Schuurman neemt Gerard Cox mee bij maken echo (video)

In het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit is te zien hoe de zwangere Katja Schuurman Gerard Cox meenam toen ze een echo liet maken. Die vertelt daar vervolgens trots over tegen Barrie Stevens, die het ook prachtig vindt.

Vereerd
Katja praat over het fragment met Beau van Erven Dorens, die het bijzonder vindt dat ze Cox meenam op zo'n privé-moment: "Ik wilde zeker weten dat alles goed was. Ik kon natuurlijk niet samen met mijn man Freek gaan (ze was in het buitenland voor opnames, red.). Toen heb ik Gerard meegevraagd die het ook heel bijzonder vond en vereerd was." Bekijk het fragment hieronder of bekijk de hele uitzending van Beau.

Zwangere <em>Katja Schuurman</em> neemt Gerard Cox mee bij maken <em>echo</em> (video) In het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit is te zien hoe de zwangere Katja Schuurman Gerard Cox meenam toen ze een echo liet maken. Die vertelt daar vervolgens trots over tegen Barrie Stevens, die het ook prachtig vindt. VereerdKatja praat over het fragment met Beau van Erven Dorens, die het bijzonder vindt dat ze Cox meenam op zo'n privé-moment: "Ik wilde zeker weten dat alles goed was. Ik kon natuurlijk niet samen met mijn man Freek gaan (ze was in het buitenland voor opnames, red.). Toen heb ik Gerard meegevraagd die het ook heel bijzonder vond en vereerd was." Bekijk het fragment hieronder of bekijk de hele uitzending van Beau. Het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit is vanaf 5 mei iedere dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Beter Laat Dan Nooit terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gerard Cox over Beter Laat Dan Nooit: "We zijn naar elkaar toegegroeid" Bekijk deze video » Video: bekijk hier de trailer van een nieuw seizoen Beter Laat Dan Nooit Bekijk deze video »
TV :
Zwangere Katja Schuurman neemt Gerard Cox mee bij maken echo (video)

Het nieuwe seizoen van Beter Laat Dan Nooit is vanaf 5 mei iedere dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Beter Laat Dan Nooit terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zwangere Katja Schuurman neemt Gerard Cox mee bij maken echo (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier