Video: dit is Jules Schelvis, uit de speech van koning Willem-Alexander

Video: dit is Jules Schelvis, uit de speech van koning Willem-Alexander

Koning Willem-Alexander had tijdens zijn speech bij de Dodenherdenking bijzondere aandacht voor Jules Schelvis, overlevende van maar liefst zeven vernietigings- en concentratiekampen. Wie was deze man, die zoveel indruk op hem maakte?

Video: dit is <em>Jules Schelvis</em>, uit de speech van koning Willem-Alexander Koning Willem-Alexander had tijdens zijn speech bij de Dodenherdenking bijzondere aandacht voor Jules Schelvis, overlevende van maar liefst zeven vernietigings- en concentratiekampen. Wie was deze man, die zoveel indruk op hem maakte? Vrouw en schoonouders verloren in kamp"Dat was iemand van Joodse afkomst die in 1943 is opgepakt, waarna hij naar Westerbork en Sobibor is afgevoerd. Daar is hij zijn vrouw en schoonouders verloren", aldus Jaap Smit, vicevoorzitter van het Comité 4 & 5 mei. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven. Bekijk ook Zien: Toespraak koning Willem-Alexander tijdens Dodenherdenking 2020 Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander sprak over Wilhelmina: "Heel erg over nagedacht" (video) Bekijk deze video » Lodewijk Asscher over toespraak Willem-Alexander: "Ontroerend en eerlijk" Bekijk deze video »
TV :
Video: dit is Jules Schelvis, uit de speech van koning Willem-Alexander

Vrouw en schoonouders verloren in kamp
"Dat was iemand van Joodse afkomst die in 1943 is opgepakt, waarna hij naar Westerbork en Sobibor is afgevoerd. Daar is hij zijn vrouw en schoonouders verloren", aldus Jaap Smit, vicevoorzitter van het Comité 4 & 5 mei. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: dit is Jules Schelvis, uit de speech van koning Willem-Alexander of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV