Alle zeven seizoenen van populaire serie Scandal nu op Videoland (video)

Alle zeven seizoenen van populaire serie Scandal nu op Videoland (video)

De zeven seizoenen van de beroemde serie Scandal zijn vanaf vandaag weer te zien op de Nederlandse streamingdienst Videoland. In 2018 verdween de serie van de streamingdienst. In de spannende serie volgen we crisismanager Olivia Pope (Kerry Washington). Nadat ze het Witte Huis verlaat, start ze haar eigen bureau. Haar taak? Het bewaken van het publieke imago van de Amerikaanse politieke elite.

De zeven seizoenen van de serie Scandal zijn vanaf nu te zien op Videoland. Bekijk de trailer hieronder.

Alle zeven seizoenen van populaire serie <em>Scandal</em> nu op Videoland (<em>video</em>) De zeven seizoenen van de beroemde serie Scandal zijn vanaf vandaag weer te zien op de Nederlandse streamingdienst Videoland. In 2018 verdween de serie van de streamingdienst. In de spannende serie volgen we crisismanager Olivia Pope (Kerry Washington). Nadat ze het Witte Huis verlaat, start ze haar eigen bureau. Haar taak? Het bewaken van het publieke imago van de Amerikaanse politieke elite. Bekijk ook De Jacht Op De Mocro Maffia: John van den Heuvel spreekt zussen kroongetuige Nabil B. Bekijk deze video » Video: Gaby Blaaser zoent in De Bachelorette, vanaf 20 mei op Videoland Bekijk deze video » De zeven seizoenen van de serie Scandal zijn vanaf nu te zien op Videoland. Bekijk de trailer hieronder.
Serie :
Alle zeven seizoenen van populaire serie Scandal nu op Videoland (video)
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Alle zeven seizoenen van populaire serie Scandal nu op Videoland (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV