Talkshow M gemist? Danny Ghosen vertelt over de Libanese burgeroorlog

Talkshow M gemist? Danny Ghosen vertelt over de Libanese burgeroorlog

Talkshow <em>M</em> gemist? Danny Ghosen vertelt over de Libanese burgeroorlog Tijdens M kwamen verschillende mensen langs om gedichten voor te dragen ter ere van 75 jaar vrijheid. Ook Danny Ghosen was te gast om een gedicht voor te dragen. Hij vertelt over de oorlog die hij meemaakte, de Libanese burgeroorlog. M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv. Talkshow M gemist? S10 draagt gedicht voor ter ere van 75 jaar vrijheid Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Akwasi draagt gedicht voor: 'Vrijheid is niet vanzelfsprekend' Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Danny Ghosen vertelt over de Libanese burgeroorlog

Tijdens M kwamen verschillende mensen langs om gedichten voor te dragen ter ere van 75 jaar vrijheid. Ook Danny Ghosen was te gast om een gedicht voor te dragen. Hij vertelt over de oorlog die hij meemaakte, de Libanese burgeroorlog.

M is elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO1. M gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Danny Ghosen vertelt over de Libanese burgeroorlog of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV