Theatershow Kaj Gorgels Effe Relativeren vanaf nu te zien op Videoland (video)

Theatershow Kaj Gorgels Effe Relativeren vanaf nu te zien op Videoland (video)

Kaj Gorgels is voor het grote publiek bekend als grappenmaker op social media en als presentator van onder meer Expeditie Robinson. Maar ondertussen timmert de komische Rotterdammer ook hard aan de weg als theatermaker. Zijn eerste show Effe Relativeren is vanaf vandaag te zien op Videoland.

Quarter life crisis
In de show neemt Gorgels zijn publiek mee in zijn leven. Hij laat zien tegen welke worstelingen hij in zij leven aanloopt. Ga je nog elke week met je vrienden helemaal los op feesten en festivals, of is het inmiddels tijd voor huisje, boompje, beestje? En tegen welke problemen loop je eigen aan in je quarter life crisis? Kaj Gorgels bespreekt al zijn twijfels en dilemma's, om de boel vervolgens eens even flink te relativeren.

Bekijk een voorproefje van de show van Kaj Gorgels hieronder. De show Effe Relativeren is vanaf vandaag, woensdag 6 mei, volledig te zien op Videoland.

Theatershow Kaj Gorgels <em>Effe Relativeren</em> vanaf nu te zien op <em>Videoland</em> (video) Kaj Gorgels is voor het grote publiek bekend als grappenmaker op social media en als presentator van onder meer Expeditie Robinson. Maar ondertussen timmert de komische Rotterdammer ook hard aan de weg als theatermaker. Zijn eerste show Effe Relativeren is vanaf vandaag te zien op Videoland. Quarter life crisisIn de show neemt Gorgels zijn publiek mee in zijn leven. Hij laat zien tegen welke worstelingen hij in zij leven aanloopt. Ga je nog elke week met je vrienden helemaal los op feesten en festivals, of is het inmiddels tijd voor huisje, boompje, beestje? En tegen welke problemen loop je eigen aan in je quarter life crisis? Kaj Gorgels bespreekt al zijn twijfels en dilemma's, om de boel vervolgens eens even flink te relativeren. Bekijk een voorproefje van de show van Kaj Gorgels hieronder. De show Effe Relativeren is vanaf vandaag, woensdag 6 mei, volledig te zien op Videoland. Bekijk ook Hilarisch: Kaj Gorgels over toiletpapier hamsteren: "Ga je je zus mummificeren? Bekijk deze video » Kaj Gorgels deelt grappige video over lockdown, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Theatershow Kaj Gorgels Effe Relativeren vanaf nu te zien op Videoland (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Theatershow Kaj Gorgels Effe Relativeren vanaf nu te zien op Videoland (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV