Bundesliga wordt hervat, maar is Jeffrey Bruma wel wedstrijdfit? (video)

Bundesliga wordt hervat, maar is Jeffrey Bruma wel wedstrijdfit? (video)

<em>Bundesliga</em> wordt hervat, maar is <em>Jeffrey Bruma</em> wel wedstrijdfit? (video) In tegenstelling tot de Nederlandse Eredvisie, die niet wordt uitgespeeld, gaat de Bundesliga vanaf 15 mei weer verder. Sjoerd van Ramshorst videobelde met Jeffrey Bruma, die actief is voor FSV Mainz. Is hij in staat om op 15 mei, op zo'n korte termijn, weer wedstrijdfit te zijn? Dat is volgens Bruma zeker mogelijk; de spelers hebben individueel intensief getraind in de afgelopen maanden. Bekijk het gesprek met Jeffrey Bruma hierboven. Bekijk ook Voetbal is terug: Duitse Bundesliga vanaf half mei verder zonder publiek Bekijk deze video »

In tegenstelling tot de Nederlandse Eredvisie, die niet wordt uitgespeeld, gaat de Bundesliga vanaf 15 mei weer verder. Sjoerd van Ramshorst videobelde met Jeffrey Bruma, die actief is voor FSV Mainz. Is hij in staat om op 15 mei, op zo'n korte termijn, weer wedstrijdfit te zijn? Dat is volgens Bruma zeker mogelijk; de spelers hebben individueel intensief getraind in de afgelopen maanden.

Bekijk het gesprek met Jeffrey Bruma hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bundesliga wordt hervat, maar is Jeffrey Bruma wel wedstrijdfit? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV