Beau van Erven Dorens wil Volkert van der Graaf niet in talkshow: ‘Ik haat die man’ (video)

Beau van Erven Dorens wil Volkert van der Graaf niet in talkshow: ‘Ik haat die man’ (video)

Pim Fortuyn werd 6 mei 2002 vermoord door Volkert van der Graaf en deze dader is nu weer een vrij man. In Beau werd deze politieke moord uitgebreid besproken en presentator Beau van Erven Dorens kreeg de vraag of hij Van der Graaf zou interviewen. “Nee, nooit van mijn hele leven.”

‘Ik vind het een verschrikking’
Beau is heel duidelijk over zijn standpunt. “Dat is het eerste wat ik meteen voel. Ik wil die man nooit een podium geven. En ik wil ook niet bekend staan als een man die zo’n man gaat interviewen. Ik heb er helemaal niks mee. Ik haat die man. Ik vind het een verschrikking.”

Wie zou naar Volkert van der Graaf kijken op NPO?
Andere gasten aan tafel zouden wel naar NPO kijken, als Volkert daar bijvoorbeeld zijn verhaal zou doen. “Onder een steen verdwijnen, zo denk ik er nu over”, aldus Beau.

Bekijk het fragment van Beau over Volkert van der Graaf in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Beau van Erven Dorens wil <em>Volkert van der Graaf</em> niet in talkshow: ‘Ik haat die man’ (video) Pim Fortuyn werd 6 mei 2002 vermoord door Volkert van der Graaf en deze dader is nu weer een vrij man. In Beau werd deze politieke moord uitgebreid besproken en presentator Beau van Erven Dorens kreeg de vraag of hij Van der Graaf zou interviewen. “Nee, nooit van mijn hele leven.” ‘Ik vind het een verschrikking’Beau is heel duidelijk over zijn standpunt. “Dat is het eerste wat ik meteen voel. Ik wil die man nooit een podium geven. En ik wil ook niet bekend staan als een man die zo’n man gaat interviewen. Ik heb er helemaal niks mee. Ik haat die man. Ik vind het een verschrikking.” Wie zou naar Volkert van der Graaf kijken op NPO?Andere gasten aan tafel zouden wel naar NPO kijken, als Volkert daar bijvoorbeeld zijn verhaal zou doen. “Onder een steen verdwijnen, zo denk ik er nu over”, aldus Beau. Bekijk het fragment van Beau over Volkert van der Graaf in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bizarre reportage PowNed: moordenaar Pim Fortuyn krijgt 2800 euro van overheid Bekijk deze video » Aanhangers Pim Fortuyn woedend: "Vrijlating Volkert van der Graaf te triest woorden" Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau van Erven Dorens wil Volkert van der Graaf niet in talkshow: ‘Ik haat die man’ (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau van Erven Dorens wil Volkert van der Graaf niet in talkshow: ‘Ik haat die man’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV