Terugkijken: RIVM die Kamer update geeft over coronavirus (7 mei)

Terugkijken: RIVM die Kamer update geeft over coronavirus (7 mei)

Terugkijken: RIVM die Kamer update geeft over <em>coronavirus</em> (7 mei) Kijk hierboven donderdag 7 mei vanaf 9.30 uur LIVE naar het RIVM die de Kamer bijpraat over het coronavirus. Premier Mark Rutte heeft gisteravond een persconferentie gegeven over de coronamaatregelen die licht versoepeld gaan worden. Vandaag geeft RIVM-directeur Jaap van Dissel de Kamer een update aan de Kamerleden. Cijfers patiënten op Intensive Care blijven dalenEr is een daling ingezet in de cijfers van het RIVM, van het aantal coronapatiënten dat is ingenomen op intensive care-afdelingen. Daarom kunnen een aantal maatregelen die de afgelopen tijd zijn ingevoerd nu worden versoepeld. Zo kunnen binnenkort onder meer kappers en horecagelegenheden op gepaste wijze weer open, maar moet iedereen in het openbaar vervoer een mondkapje gaan dragen. RIVM-directeur Jaap van Dissel licht zijn bevindingen toe en stelt zo de Kamer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Kijk hier de persconferentie van premier Rutte terug over de coronamaatregelen van 6 mei. Overzicht: dit betekent versoepeling van coronamaatregelen voor Nederland Bekijk deze video » Op1 gemist? Xander van der Wulp: "We mogen komende maanden heel veel nog niet" Bekijk deze video »
Live :
Terugkijken: RIVM die Kamer update geeft over coronavirus (7 mei)

Kijk hierboven donderdag 7 mei vanaf 9.30 uur LIVE naar het RIVM die de Kamer bijpraat over het coronavirus.

Premier Mark Rutte heeft gisteravond een persconferentie gegeven over de coronamaatregelen die licht versoepeld gaan worden. Vandaag geeft RIVM-directeur Jaap van Dissel de Kamer een update aan de Kamerleden.

Cijfers patiënten op Intensive Care blijven dalen
Er is een daling ingezet in de cijfers van het RIVM, van het aantal coronapatiënten dat is ingenomen op intensive care-afdelingen. Daarom kunnen een aantal maatregelen die de afgelopen tijd zijn ingevoerd nu worden versoepeld. Zo kunnen binnenkort onder meer kappers en horecagelegenheden op gepaste wijze weer open, maar moet iedereen in het openbaar vervoer een mondkapje gaan dragen. RIVM-directeur Jaap van Dissel licht zijn bevindingen toe en stelt zo de Kamer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Kijk hier de persconferentie van premier Rutte terug over de coronamaatregelen van 6 mei.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: RIVM die Kamer update geeft over coronavirus (7 mei) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV