Chemisch gaslek India: doden en honderden gewonden (schokkende beelden)

Chemisch gaslek India: doden en honderden gewonden (schokkende beelden)

In India is een gaslek ontstaan in een chemische fabriek. Als gevolg van het gaslek zijn minstens negen mensen overleden. Daarnaast liggen er nog eens honderden mensen in het ziekenhuis met ademhalingsklachten en is een naastgelegen dorp geëvacueerd.

Onder controle
Het gaslek ontstond in een fabriek die door de coronacrisis een tijd heeft stilgestaan. Doordat het vroeg in de morgen gebeurde, lagen er nog veel mensen te slapen. Huizen worden daarom doorzocht, om te kijken of er nog mensen bewusteloos in hun woning liggen. Hoe het lek precies is ontstaan, is nog niet duidelijk. Wel is inmiddels bekend dat het lek onder controle is.

Bekijk de heftige beelden vanuit India hieronder in de video van de NOS.

Chemisch gaslek <em>India</em>: doden en honderden gewonden (schokkende beelden) In India is een gaslek ontstaan in een chemische fabriek. Als gevolg van het gaslek zijn minstens negen mensen overleden. Daarnaast liggen er nog eens honderden mensen in het ziekenhuis met ademhalingsklachten en is een naastgelegen dorp geëvacueerd. Onder controleHet gaslek ontstond in een fabriek die door de coronacrisis een tijd heeft stilgestaan. Doordat het vroeg in de morgen gebeurde, lagen er nog veel mensen te slapen. Huizen worden daarom doorzocht, om te kijken of er nog mensen bewusteloos in hun woning liggen. Hoe het lek precies is ontstaan, is nog niet duidelijk. Wel is inmiddels bekend dat het lek onder controle is. Bekijk de heftige beelden vanuit India hieronder in de video van de NOS. Bekijk ook Zien: Indiase agenten doen een 'handen wassen-dans' tegen corona Bekijk deze video » Lockdown overtreden in India bestraft met strafregels schrijven (video) Bekijk deze video »


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier