Schokkende beelden: mannetjesleeuw in Artis aangevallen door leeuwinnen

Schokkende beelden: mannetjesleeuw in Artis aangevallen door leeuwinnen

Schokkende beelden: <em>mannetjesleeuw</em> in Artis aangevallen door leeuwinnen In 2018 kreeg de Amsterdamse dierentuin Artis er een mannetjesleeuw bij, maar hij mocht onlangs pas voor het eerst kennismaken met zijn vrouwelijke soortgenoten. Als hij een warm welkom had verwacht, kwam de leeuw bedrogen uit. Het ging er namelijk een stuk heftiger aan toe: de leeuw werd zelfs aangevallen door twee leeuwinnen, wat gepaard ging met veel gebrul. Bekijk de beelden van de leeuwen in Artis hierboven. Bekijk ook Video: Lil' Kleine vermaakt zich met zoontje in Artis Bekijk deze video » Olifantje geboren in Artis: een jongen Bekijk deze video »
Nieuws :
Schokkende beelden: mannetjesleeuw in Artis aangevallen door leeuwinnen

In 2018 kreeg de Amsterdamse dierentuin Artis er een mannetjesleeuw bij, maar hij mocht onlangs pas voor het eerst kennismaken met zijn vrouwelijke soortgenoten. Als hij een warm welkom had verwacht, kwam de leeuw bedrogen uit. Het ging er namelijk een stuk heftiger aan toe: de leeuw werd zelfs aangevallen door twee leeuwinnen, wat gepaard ging met veel gebrul.

Bekijk de beelden van de leeuwen in Artis hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Schokkende beelden: mannetjesleeuw in Artis aangevallen door leeuwinnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV