Gaat Samantha de Jong trouwen met nieuwe liefde Gerrit?

Gaat Samantha de Jong trouwen met nieuwe liefde Gerrit?

"We zijn alvast aan het oefenen voor de bruiloft", schrijft Samantha de Jong gekscherend bij beelden waarop te zien is hoe ze met haar vriend Gerrit van een statige trap schrijdt. Aangezien je het bij de realityster nooit zeker weet zou het zomaar zo kunnen zijn dat ze binnenkort echt samen met haar nieuwe liefde voor het altaar staat. Wie had namelijk kunnen vermoeden dat de twee al zo snel samen een kind zouden krijgen? Bekijk het fragment, dat Barbie op Instagram plaatste, hieronder.

Gaat <em>Samantha de Jong</em> trouwen met nieuwe liefde Gerrit? "We zijn alvast aan het oefenen voor de bruiloft", schrijft Samantha de Jong gekscherend bij beelden waarop te zien is hoe ze met haar vriend Gerrit van een statige trap schrijdt. Aangezien je het bij de realityster nooit zeker weet zou het zomaar zo kunnen zijn dat ze binnenkort echt samen met haar nieuwe liefde voor het altaar staat. Wie had namelijk kunnen vermoeden dat de twee al zo snel samen een kind zouden krijgen? Bekijk het fragment, dat Barbie op Instagram plaatste, hieronder. Bekijk ook Samantha de Jong: "Ik ben zo blij dat de corona voorbij is" Bekijk deze video » Samantha de Jong deelt beelden echo: "Alles is goed met de baby" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gaat Samantha de Jong trouwen met nieuwe liefde Gerrit? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier