Eerste beelden Pointer over dode vluchteling aan Europese grens

Eerste beelden Pointer over dode vluchteling aan Europese grens

Eerste beelden <em>Pointer</em> over dode vluchteling aan Europese grens Het datajournalistieke programma Pointer zendt op vrijdag 8 mei een reconstructie uit van de dood van een Pakistaanse migrant. Hij werd aan de grens tussen Turkije en Griekenland doodgeschoten, maar door wie? Lees hier meer over deze aflevering van Pointer. Pointer is vrijdag 8 mei om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de aflevering van Pointer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vluchtelingencrisis: Turkije gooit de grens open en laat 18.000 migranten Europa in Bekijk deze video » Op1: Hoe moet Nederland zich opstellen tegenover de vluchtelingencrisis tussen Turkije en Griekenland? Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden Pointer over dode vluchteling aan Europese grens

Het datajournalistieke programma Pointer zendt op vrijdag 8 mei een reconstructie uit van de dood van een Pakistaanse migrant. Hij werd aan de grens tussen Turkije en Griekenland doodgeschoten, maar door wie? Lees hier meer over deze aflevering van Pointer.

Pointer is vrijdag 8 mei om 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de aflevering van Pointer terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden Pointer over dode vluchteling aan Europese grens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV