Kijktip: Snelle auto's en heftige actiescènes in Fast Five met o.a. Vin Diesel

Kijktip: Snelle auto's en heftige actiescènes in Fast Five met o.a. Vin Diesel

Kijktip: Snelle auto's en heftige actiescènes in <em>Fast Five</em> met o.a. <em>Vin Diesel</em> Vanavond is de vijfde The Fast and the Furious -film 'Fast Five' op televisie te zien. Hou jij van snelle auto's en goede actiescènes? Dan zit je bij Veronica goed. GevangenisIn Fast Five bevrijden Mia en Brian, gespeeld door Paul Walker, Dom (Vin Diesel) uit de gevangenis. Het drietal vertrekt naar Rio om daar een nieuw leven op te bouwen. Om dat op de rails te krijgen, moeten ze nog één grote overval plegen. Bekijk hierboven de trailer van de actiefilm Fast Five. Fast Five is vanavond, vrijdag 8 mei, om 21:30 uur te zien bij Veronica. Bekijk ook Vin Diesel is blij met deze nieuwe acteurs in Fast & Furious 9 Bekijk deze video »
Film :
Kijktip: Snelle auto's en heftige actiescènes in Fast Five met o.a. Vin Diesel

Vanavond is de vijfde The Fast and the Furious -film 'Fast Five' op televisie te zien. Hou jij van snelle auto's en goede actiescènes? Dan zit je bij Veronica goed.

Gevangenis
In Fast Five bevrijden Mia en Brian, gespeeld door Paul Walker, Dom (Vin Diesel) uit de gevangenis. Het drietal vertrekt naar Rio om daar een nieuw leven op te bouwen. Om dat op de rails te krijgen, moeten ze nog één grote overval plegen.

Bekijk hierboven de trailer van de actiefilm Fast Five.

Fast Five is vanavond, vrijdag 8 mei, om 21:30 uur te zien bij Veronica.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Snelle auto's en heftige actiescènes in Fast Five met o.a. Vin Diesel of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV