100 Dagen Voor De Klas: Nicolaas Veul staat als een soort ‘Hitler’ voor de klas

100 Dagen Voor De Klas: Nicolaas Veul staat als een soort ‘Hitler’ voor de klas

Tim den Besten is in 100 Dagen Voor De Klas geïnspireerd door de manier waarop zijn collega Nicolaas Veul voor de klas staat. Volgens Tim kan hij iets leren van zijn ‘strenge en boze’ manier van lesgeven. “Weet je nog dat ze die foto van mij hadden gemaakt als Hitler?”, antwoordt Nicolaas. “Misschien klopt het wel een beetje.”

Bekijk het fragment hieronder. 100 Dagen Voor De Klas is elke donderdag om 20.50 uur te zien op NPO 3. Heb je 100 Dagen Voor De Klas gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>100 Dagen Voor De Klas</em>: Nicolaas Veul staat als een soort ‘Hitler’ voor de klas Tim den Besten is in 100 Dagen Voor De Klas geïnspireerd door de manier waarop zijn collega Nicolaas Veul voor de klas staat. Volgens Tim kan hij iets leren van zijn ‘strenge en boze’ manier van lesgeven. “Weet je nog dat ze die foto van mij hadden gemaakt als Hitler?”, antwoordt Nicolaas. “Misschien klopt het wel een beetje.” Bekijk het fragment hieronder. 100 Dagen Voor De Klas is elke donderdag om 20.50 uur te zien op NPO 3. Heb je 100 Dagen Voor De Klas gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Tim den Besten klaar met lastige leerlingen in 100 Dagen Voor De Klas: ‘Krijg de schijt’ Bekijk deze video » 100 Dagen Voor De Klas: Tim den Besten krijgt compliment voor les over gescheiden ouders Bekijk deze video »
TV :
100 Dagen Voor De Klas: Nicolaas Veul staat als een soort ‘Hitler’ voor de klas

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 100 Dagen Voor De Klas: Nicolaas Veul staat als een soort ‘Hitler’ voor de klas of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV