Bekijk via livestream: zo druk is het nu in Zandvoort (ondanks lockdown)

Bekijk via livestream: zo druk is het nu in Zandvoort (ondanks lockdown)

Bekijk via livestream: zo druk is het nu in <em>Zandvoort</em> (ondanks lockdown) Er is een intelligente lockdown in Nederland, maar zaterdag 9 mei lijken toch veel mensen het plan te hebben om eropuit te gaan. Met name Zandvoort is op deze zonnige dag een populaire bestemming. De NS waarschuwt dat het druk is in de treinen die naar het strand gaan en verzoeken iedereen daarom dringend om niet met de trein naar het strand in deze kustplaats te gaan. Ben je benieuwd hoe druk het momenteel is in Zandvoort en wil je dit op veilige afstand bekijken? Check dan de livestream van Strandweer.nu in de video hierboven. Bekijk de speciale NS-treinen voor anderhalve meter afstand (video) Bekijk deze video » Video: Overvolle trein Weesp tegengehouden, NS-woordvoerder geeft uitleg Bekijk deze video »
Live :
Bekijk via livestream: zo druk is het nu in Zandvoort (ondanks lockdown)

Er is een intelligente lockdown in Nederland, maar zaterdag 9 mei lijken toch veel mensen het plan te hebben om eropuit te gaan. Met name Zandvoort is op deze zonnige dag een populaire bestemming. De NS waarschuwt dat het druk is in de treinen die naar het strand gaan en verzoeken iedereen daarom dringend om niet met de trein naar het strand in deze kustplaats te gaan.

Ben je benieuwd hoe druk het momenteel is in Zandvoort en wil je dit op veilige afstand bekijken? Check dan de livestream van Strandweer.nu in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk via livestream: zo druk is het nu in Zandvoort (ondanks lockdown) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV