Kijktip: Actiefilm Ronin met Robert de Niro vanavond op RTL 7

Kijktip: Actiefilm Ronin met Robert de Niro vanavond op RTL 7

Vanavond staat er weer een spectaculaire actiefilm op het programma bij mannenzender RTL 7. Met in de hoofdrol Robert de Niro is Ronin vanavond te zien op de zender.

Kijktip: Actiefilm <em>Ronin</em> met Robert de Niro vanavond op <em>RTL 7</em> Vanavond staat er weer een spectaculaire actiefilm op het programma bij mannenzender RTL 7. Met in de hoofdrol Robert de Niro is Ronin vanavond te zien op de zender. CastNaast De Niro schitteren er nog meer uitstekende acteurs in deze film van veteraan John Frankenheimer (The Manchurian Candidate, Seconds). Zo zien we ook Jean Reno, Natascha McElhone, Sean Bean, Stellan Skarsgård en Jonathan Pryce in actie. Bekijk ook Hilarisch: Robert De Niro ervaart zelf hoe irritant hij als talkshowgast is Bekijk deze video » Robert De Niro valt Donald Trump aan na ontvangen Life Achievement Award Bekijk deze video » Ronin is vanavond (zaterdag 10 mei) om 20.00 uur te zien op RTL 7. Daarnaast kun je Ronin streamen via onder meer iTunes.
Film :
Kijktip: Actiefilm Ronin met Robert de Niro vanavond op RTL 7

Cast
Naast De Niro schitteren er nog meer uitstekende acteurs in deze film van veteraan John Frankenheimer (The Manchurian Candidate, Seconds). Zo zien we ook Jean Reno, Natascha McElhone, Sean Bean, Stellan Skarsgård en Jonathan Pryce in actie.

Bekijk ook

Ronin is vanavond (zaterdag 10 mei) om 20.00 uur te zien op RTL 7. Daarnaast kun je Ronin streamen via onder meer iTunes.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Actiefilm Ronin met Robert de Niro vanavond op RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV