Ajouad en de Top 600: crimineel draagt mes, krijgt lift van politieagent

Ajouad en de Top 600: crimineel draagt mes, krijgt lift van politieagent

Ajouad en de Top 600 is een tweedelige serie waarin Ajouad El Miloudi op zoek gaat naar de gevaarlijkste, jonge criminelen van Amsterdam: de Top 600. In de eerste aflevering gaat Ajouad op pad met politieagent Steven.

Bijzondere band
Steven heeft een bijzondere band met een aantal jongens van de Top 600. Het respect lijkt ook van twee kanten te komen. Steven geeft een aantal van de jongens een lift in zijn politiebus en daarin wordt het respect naar elkaar uitgesproken. Maar eenmaal op bestemming krijgt Ajouad toch ook de andere kant van de jongens te zien. Een van de jongens laat namelijk zijn mes zien aan de presentator.

Bekijk het fragment uit Ajouad en de Top 600 hieronder. Je kunt de hele eerste aflevering van Ajouad en de Top 600 terugkijken op NPO Start. De tweede en laatste aflevering van Ajouad en de Top 600 is woensdag 13 mei om 20.25 te zien op NPO 3.

<em>Ajouad en de Top 600</em>: crimineel draagt <em>mes</em>, krijgt lift van politieagent Ajouad en de Top 600 is een tweedelige serie waarin Ajouad El Miloudi op zoek gaat naar de gevaarlijkste, jonge criminelen van Amsterdam: de Top 600. In de eerste aflevering gaat Ajouad op pad met politieagent Steven. Bijzondere bandSteven heeft een bijzondere band met een aantal jongens van de Top 600. Het respect lijkt ook van twee kanten te komen. Steven geeft een aantal van de jongens een lift in zijn politiebus en daarin wordt het respect naar elkaar uitgesproken. Maar eenmaal op bestemming krijgt Ajouad toch ook de andere kant van de jongens te zien. Een van de jongens laat namelijk zijn mes zien aan de presentator. Bekijk het fragment uit Ajouad en de Top 600 hieronder. Je kunt de hele eerste aflevering van Ajouad en de Top 600 terugkijken op NPO Start. De tweede en laatste aflevering van Ajouad en de Top 600 is woensdag 13 mei om 20.25 te zien op NPO 3. Bekijk ook Eerste beelden: Ajouad El Miloudi toont echt beeld in Ajaoud en de Top 600 Bekijk deze video » Ajouad En De Top 600: Jongen vertelt over mishandeling ex: ‘Was haar eigen schuld’ Bekijk deze video »
TV :
Ajouad en de Top 600: crimineel draagt mes, krijgt lift van politieagent


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ajouad en de Top 600: crimineel draagt mes, krijgt lift van politieagent of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV