Vanavond in Nieuwsuur: Nieuwe maatregelen in Groot-Britannië en meer

Vanavond in Nieuwsuur: Nieuwe maatregelen in Groot-Britannië en meer

Vanavond in Nieuwsuur:

  • De Britse premier Boris Johnson maakt vanavond in een tv-toespraak duidelijk met welke nieuwe maatregelen hij de coronacrisis in zijn land wil bezweren. Correspondent Tim de Wit bespreekt de maatregelen en de nieuwe slogan "Blijf alert, beheers het virus, red levens".
  • Italië, de derde economie van Europa, wordt hard geraakt door het coronavirus. Maar daar blijft het niet bij. Hoe hard wordt Nederland de komende tijd bijvoorbeeld getroffen? En wat worden de hardst getroffen Europese economieën?
  • Wat doet de coronacrisis met onze samenleving? Volgens psychiater Berthold Gersons is wat er nu gebeurt te vergelijken met een ramp: er vallen slachtoffers, er is angst en in eerste instantie ervaren mensen een gevoel van saamhorigheid.

Daarnaast komt het laatste nieuws en sportnieuws voorbij.

Vanavond in <em>Nieuwsuur</em>: Nieuwe maatregelen in <em>Groot-Britannië</em> en meer Vanavond in Nieuwsuur: De Britse premier Boris Johnson maakt vanavond in een tv-toespraak duidelijk met welke nieuwe maatregelen hij de coronacrisis in zijn land wil bezweren. Correspondent Tim de Wit bespreekt de maatregelen en de nieuwe slogan "Blijf alert, beheers het virus, red levens". Italië, de derde economie van Europa, wordt hard geraakt door het coronavirus. Maar daar blijft het niet bij. Hoe hard wordt Nederland de komende tijd bijvoorbeeld getroffen? En wat worden de hardst getroffen Europese economieën? Wat doet de coronacrisis met onze samenleving? Volgens psychiater Berthold Gersons is wat er nu gebeurt te vergelijken met een ramp: er vallen slachtoffers, er is angst en in eerste instantie ervaren mensen een gevoel van saamhorigheid. Daarnaast komt het laatste nieuws en sportnieuws voorbij. Bekijk de promo hierboven. Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Farid Azarkan over onrust Denk bij Nieuwsuur: "Dieptepunt in geschiedenis" Bekijk deze video » Nieuwsuur gemist? Alles over complottheorieën rond corona, 5G en Bill Gates Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Nieuwsuur: Nieuwe maatregelen in Groot-Britannië en meer

Bekijk de promo hierboven. Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Nieuwsuur: Nieuwe maatregelen in Groot-Britannië en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV