Zien: "meneer Ellie Lust" jaagt agressief op buitenlandse drugsbendes

Zien: "meneer Ellie Lust" jaagt agressief op buitenlandse drugsbendes

Comedy Central heeft opnieuw een hilarische sketch bedacht, dit keer met Ellie Lust in de hoofdrol. Zij gaat in een zogenaamd nieuw programma op jacht naar drugsbendes in het buitenland. Haar aanwezigheid leidt tot verwarring bij de lokale politie: "Aha, mister Lust..."

"Pijpen vijf euro"
Vervolgens zien we hoe Lust per ongeluk iemand neerschiet met een volautomatisch wapen, een gebruikte condoom (in werkelijkheid een zakje met cocaïne) in een muur vindt en een auto staande houdt op de snelweg, om vervolgens tegen de bestuurder te grappen: "Pijpen vijf euro." Maar dat is nog niet alles: Lust brengt zelfs een boot tot ontploffing door een aanval vanuit een helikopter.

Bekijk de hilarische sketch van Comedy Central hieronder.

Zien: &quot;meneer <em>Ellie Lust</em>&quot; jaagt agressief op buitenlandse drugsbendes Comedy Central heeft opnieuw een hilarische sketch bedacht, dit keer met Ellie Lust in de hoofdrol. Zij gaat in een zogenaamd nieuw programma op jacht naar drugsbendes in het buitenland. Haar aanwezigheid leidt tot verwarring bij de lokale politie: "Aha, mister Lust..." "Pijpen vijf euro"Vervolgens zien we hoe Lust per ongeluk iemand neerschiet met een volautomatisch wapen, een gebruikte condoom (in werkelijkheid een zakje met cocaïne) in een muur vindt en een auto staande houdt op de snelweg, om vervolgens tegen de bestuurder te grappen: "Pijpen vijf euro." Maar dat is nog niet alles: Lust brengt zelfs een boot tot ontploffing door een aanval vanuit een helikopter. Bekijk de hilarische sketch van Comedy Central hieronder. Bekijk ook Comedy Central: Martien Meiland gedagvaard vanwege onbetamelijk gedrag Bekijk deze video » Zien: Willem-Alexander roast familie in speciale Comedy Central Roast Bekijk deze video »
Humor :
Zien: "meneer Ellie Lust" jaagt agressief op buitenlandse drugsbendes

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: "meneer Ellie Lust" jaagt agressief op buitenlandse drugsbendes of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV