Eerste 'Celebration' van Songfestival 2020: dit kun je verwachten

Eerste 'Celebration' van Songfestival 2020: dit kun je verwachten

Kijk dinsdag vanaf 21:00 uur LIVE naar Eurovision Celebration deel 1

Het Eurovisie Songfestival 2020 zal anders zijn dan alle voorgaande edities, vanwege de coronacrisis. De fans hoeven het echter niet helemaal zonder het populaire liesjesspektakel te doen en kunnen op 12, 14 en 16 mei genieten van aangepaste uitzendingen. Dinsdagavond 12 mei staat de eerste Eurovision Celebration op het programma, waarin onder andere een bijzondere plek is weggelegd voor Jeangu Macrooy, de Nederlandse inzending.

Bekijk het hele programma van het Eurovisie Songfestival 2020

Halve finales worden Eurovision Celebrations
Op 12 en 14 mei komt Eurovision met de YouTube-shows: The Eurovision Song Celebration. Daarin komen alle 41 deelnemers voorbij, op de dag dat ze oorspronkelijk ook in actie zouden komen. Daarnaast zijn er de nodige verrassingen aangekondigd. Jeangu Macrooy, de Nederlandse inzending, is in ieder geval op dinsdag al te zien. Normaalgesproken zou de zanger pas op zaterdag te zien zijn, aangezien hij zich niet hoefde te kwalificeren voor de finale. Bekijk hieronder wat je zoal kunt verwachten tijdens de eerste show.

Eerste 'Celebration' van <em>Songfestival 2020</em>: dit kun je verwachten Kijk dinsdag vanaf 21:00 uur LIVE naar Eurovision Celebration deel 1 Het Eurovisie Songfestival 2020 zal anders zijn dan alle voorgaande edities, vanwege de coronacrisis. De fans hoeven het echter niet helemaal zonder het populaire liesjesspektakel te doen en kunnen op 12, 14 en 16 mei genieten van aangepaste uitzendingen. Dinsdagavond 12 mei staat de eerste Eurovision Celebration op het programma, waarin onder andere een bijzondere plek is weggelegd voor Jeangu Macrooy, de Nederlandse inzending. Bekijk het hele programma van het Eurovisie Songfestival 2020 Halve finales worden Eurovision CelebrationsOp 12 en 14 mei komt Eurovision met de YouTube-shows: The Eurovision Song Celebration. Daarin komen alle 41 deelnemers voorbij, op de dag dat ze oorspronkelijk ook in actie zouden komen. Daarnaast zijn er de nodige verrassingen aangekondigd. Jeangu Macrooy, de Nederlandse inzending, is in ieder geval op dinsdag al te zien. Normaalgesproken zou de zanger pas op zaterdag te zien zijn, aangezien hij zich niet hoefde te kwalificeren voor de finale. Bekijk hieronder wat je zoal kunt verwachten tijdens de eerste show. Bekijk ook Edsilia Rombley vreest voor toekomst Songfestival: ‘Wanneer komt een vaccin?’ Bekijk deze video »
Songfestival :
Eerste 'Celebration' van Songfestival 2020: dit kun je verwachten

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eerste 'Celebration' van Songfestival 2020: dit kun je verwachten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV