Afrikaanse Netflix-serie Blood & Water 20 mei op Netflix, bekijk de trailer

Afrikaanse Netflix-serie Blood & Water 20 mei op Netflix, bekijk de trailer

Afrikaanse Netflix-serie <em>Blood &amp; Water</em> 20 mei op Netflix, bekijk de trailer Blood & Water is een nieuwe Afrikaanse serie die je vanaf 20 mei kunt checken op Netflix. De 16-jarige Puleng Khumalo is een slimme en pro-actieve studente die zich laat overplaatsen naar Parkhurst College. Daar wil ze de 17 jaar oude 'cold case' van haar vermiste zus onderzoeken, die vlak na haar geboorte verdween. Tijdens haar zoektocht bouwt ze een vriendschap op met de verleidelijke Fikile 'Fiks' Bhele en krijgt ze te maken met verschillende andere studenten die allemaal een eigen agenda hebben. Bekijk de trailer van de serie hierboven. Het eerste seizoen van Blood and Water is vanaf 20 mei te zien op Netflix. Bekijk hier waar je Blood & Water kunt streamen. Mexicaanse serie Control Z vanaf 22 mei op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Het volledige slot van Fuller House op 2 juni op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Afrikaanse Netflix-serie Blood & Water 20 mei op Netflix, bekijk de trailer

Blood & Water is een nieuwe Afrikaanse serie die je vanaf 20 mei kunt checken op Netflix. De 16-jarige Puleng Khumalo is een slimme en pro-actieve studente die zich laat overplaatsen naar Parkhurst College. Daar wil ze de 17 jaar oude 'cold case' van haar vermiste zus onderzoeken, die vlak na haar geboorte verdween.

Tijdens haar zoektocht bouwt ze een vriendschap op met de verleidelijke Fikile 'Fiks' Bhele en krijgt ze te maken met verschillende andere studenten die allemaal een eigen agenda hebben.

Bekijk de trailer van de serie hierboven.

Het eerste seizoen van Blood and Water is vanaf 20 mei te zien op Netflix. Bekijk hier waar je Blood & Water kunt streamen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Afrikaanse Netflix-serie Blood & Water 20 mei op Netflix, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV