Boer zoekt Vrouw: Annemiek baalde van mannen: "Kwam helemaal niks uit"

Boer zoekt Vrouw: Annemiek baalde van mannen: "Kwam helemaal niks uit"

Annemiek was niet gelukkig tijdens de opnames van Boer zoekt Vrouw. Vooral de logeerweek viel de boerin erg zwaar. Ze vindt het namelijk erg lastig om over haar gevoelens te praten, wat mede komt door de ziekte van haar moeder in haar jeugd.

Het onderstaande fragment bevat spoilers voor de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw. Bekijk hier de hele uitzending van Boer Zoekt Vrouw.

Weinig initiatief van de mannen
Doordat Annemiek haar familie destijds niet met nog meer zorgen wilde opzadelen, hield ze haar gevoelens voor zich tot ze er zelf een oplossing voor had bedacht. Sindsdien vindt Annemiek het nog altijd lastig om over haar gevoel te praten. Zeker wanneer de mannen in de logeerweek ook weinig intitatief toonden: "Daar kwam ook helemaal niks uit."

Bekijk het fragment uit Boer zoekt vrouw hieronder. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boer zoekt Vrouw</em>: Annemiek baalde van mannen: &quot;Kwam helemaal niks uit&quot; Annemiek was niet gelukkig tijdens de opnames van Boer zoekt Vrouw. Vooral de logeerweek viel de boerin erg zwaar. Ze vindt het namelijk erg lastig om over haar gevoelens te praten, wat mede komt door de ziekte van haar moeder in haar jeugd. Het onderstaande fragment bevat spoilers voor de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw. Bekijk hier de hele uitzending van Boer Zoekt Vrouw. Weinig initiatief van de mannenDoordat Annemiek haar familie destijds niet met nog meer zorgen wilde opzadelen, hield ze haar gevoelens voor zich tot ze er zelf een oplossing voor had bedacht. Sindsdien vindt Annemiek het nog altijd lastig om over haar gevoel te praten. Zeker wanneer de mannen in de logeerweek ook weinig intitatief toonden: "Daar kwam ook helemaal niks uit." Bekijk het fragment uit Boer zoekt vrouw hieronder. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Boer zoekt vrouw: wat is er precies gebeurd tussen Geert Jan en Karine? Bekijk deze video » Boer zoekt Vrouw: coronacrisis gunstig voor verliefde Bastiaan en Milou Bekijk deze video »
BZV :
Boer zoekt Vrouw: Annemiek baalde van mannen: "Kwam helemaal niks uit"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boer zoekt Vrouw: Annemiek baalde van mannen: "Kwam helemaal niks uit" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV