Jeangu Macrooy bezig met nieuw Songfestival-lied: "Behoefte aan iets vrolijks"

Jeangu Macrooy bezig met nieuw Songfestival-lied: "Behoefte aan iets vrolijks"

Jeangu Macrooy had komend weekend moeten schitteren op het podium van het Eurovisie Songfestival in eigen land, maar door de coronacrisis is dat evenement afgelast. Gelukkig mag de zanger volgend jaar alsnog deelnemen namens Nederland, maar dan wel met een ander lied.

Ideëen voor volgend jaar
Zijn oorspronkelijke nummer Grow mag Macrooy namelijk niet gebruiken voor de editie van volgend jaar. Daarom is hij inmiddels voorzichtig bezig met het uitwerken van ideëen voor de editie van volgend jaar. En dat zou best eens iets heel anders kunnen worden dan Grow: “Misschien hebben mensen wel behoefte aan iets vrolijks.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Jeangu Macrooy</em> bezig met nieuw <em>Songfestival</em>-lied: &quot;Behoefte aan iets vrolijks&quot; Jeangu Macrooy had komend weekend moeten schitteren op het podium van het Eurovisie Songfestival in eigen land, maar door de coronacrisis is dat evenement afgelast. Gelukkig mag de zanger volgend jaar alsnog deelnemen namens Nederland, maar dan wel met een ander lied. Ideëen voor volgend jaarZijn oorspronkelijke nummer Grow mag Macrooy namelijk niet gebruiken voor de editie van volgend jaar. Daarom is hij inmiddels voorzichtig bezig met het uitwerken van ideëen voor de editie van volgend jaar. En dat zou best eens iets heel anders kunnen worden dan Grow: “Misschien hebben mensen wel behoefte aan iets vrolijks.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Zien: Jeangu Macrooy zingt A Change Gon’ Come met zijn tweelingbroer Xillan Bekijk deze video » Jeangu Macrooy zingt Koningsdag-nummer: "Laten we dansen, laten we zingen" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Jeangu Macrooy bezig met nieuw Songfestival-lied: "Behoefte aan iets vrolijks"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jeangu Macrooy bezig met nieuw Songfestival-lied: "Behoefte aan iets vrolijks" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV