NOS Stories: World of Warcraft kreeg in 2005 al te maken met "coronapandemie"

NOS Stories: World of Warcraft kreeg in 2005 al te maken met "coronapandemie"

Temidden van de huidige coronapandemie blijken er al op meerdere fronten "voorspellingen" over zo'n wereldwijde gezondheidscrisis te zijn gedaan, bijvoorbeeld door Bill Gates en Barack Obama. De videogame World of Warcraft is de nieuwste toevoeging. In 2005 werden spelers in dit spel getroffen door een dodelijke infectie, "corrupted blood", die opvallende gelijkenissen met het heden vertoond.

Bekijk de NOS Story over World of Warcraft hieronder.

<em>NOS Stories</em>: World of Warcraft kreeg in 2005 al te maken met &quot;coronapandemie&quot; Temidden van de huidige coronapandemie blijken er al op meerdere fronten "voorspellingen" over zo'n wereldwijde gezondheidscrisis te zijn gedaan, bijvoorbeeld door Bill Gates en Barack Obama. De videogame World of Warcraft is de nieuwste toevoeging. In 2005 werden spelers in dit spel getroffen door een dodelijke infectie, "corrupted blood", die opvallende gelijkenissen met het heden vertoond. Bekijk de NOS Story over World of Warcraft hieronder. Bekijk ook Video: wat is zoönose, dat alles te maken heeft met corona Bekijk deze video » Op1: Eelco Bosch van Rosenthal over coronavirus in het Witte Huis Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: World of Warcraft kreeg in 2005 al te maken met "coronapandemie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV