Marc-Marie over boer Geert: "Hij kwam er met de hakbijl in, zo erg!"

Marc-Marie over boer Geert: "Hij kwam er met de hakbijl in, zo erg!"

Afgelopen zondag kwam het seizoen van Boer zoekt Vrouw ten einde en dat is uiteraard een meer dan goede reden om even terug te blikken op de meest bijzondere momenten. Beau van Erven Dorens had daarvoor onder andere Marc-Marie Huijbregts uitgenodigd, die wel zo zijn mening heeft over boer Geert: "Hij houdt de hele tijd afstand van de vrouwen en vraagt vervolgens: begint 't al te kriebelen?"

Marc-Marie over <em>boer Geert</em>: &quot;Hij kwam er met de hakbijl in, zo erg!&quot; Afgelopen zondag kwam het seizoen van Boer zoekt Vrouw ten einde en dat is uiteraard een meer dan goede reden om even terug te blikken op de meest bijzondere momenten. Beau van Erven Dorens had daarvoor onder andere Marc-Marie Huijbregts uitgenodigd, die wel zo zijn mening heeft over boer Geert: "Hij houdt de hele tijd afstand van de vrouwen en vraagt vervolgens: begint 't al te kriebelen?" HakbijlHij vervolgt: "Hij blijft altijd aan de buitenkant staan." De cabaretier haalt vervolgens een specifiek voorbeeld aan, waarop Geert zijn date Angela letterlijk aan de kant zet. Dat gebeurde tijdens de citytrip van de twee. "Ik vond dit zo erg, dat hij aan Angela vraagt hoe ze vindt dat het gaat en er vervolgens met de hakbijl in komt en er een einde aan maakt." Bekijk het betreffende fragment hierboven of bekijk de hele uitzending van Beau. Bekijk ook Botte Geert zet Angela in Boer zoekt vrouw aan de kant: "Jij kunt mij niet bijhouden" Bekijk deze video » Hierdoor is Yvon Jaspers altijd snel bij de boeren als er iets spannends gebeurt (video) Bekijk deze video »
TV :
Marc-Marie over boer Geert: "Hij kwam er met de hakbijl in, zo erg!"

Hakbijl
Hij vervolgt: "Hij blijft altijd aan de buitenkant staan." De cabaretier haalt vervolgens een specifiek voorbeeld aan, waarop Geert zijn date Angela letterlijk aan de kant zet. Dat gebeurde tijdens de citytrip van de twee. "Ik vond dit zo erg, dat hij aan Angela vraagt hoe ze vindt dat het gaat en er vervolgens met de hakbijl in komt en er een einde aan maakt." Bekijk het betreffende fragment hierboven of bekijk de hele uitzending van Beau.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marc-Marie over boer Geert: "Hij kwam er met de hakbijl in, zo erg!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV