Drukte bij politie vanwege corona: "Hangjongeren, coronaspugers & geluidsoverlast"

Drukte bij politie vanwege corona: "Hangjongeren, coronaspugers & geluidsoverlast"

De politie heeft het druk vanwege 'coronageweld'. Zo zijn er coronaspugers. Coronaspugers zijn mensen die spugen naar de politie en vervolgens zeggen dat ze corona hebben. Ook hebben de agenten het druk vanwege overlast van hangjongeren. Inmiddels is het aantal incidenten van ‘coronageweld’ tegen de politie aan het dalen.

Bekijk hierboven de NOS Stories-video over het coronageweld tegen de politie.

Drukte bij <em>politie</em> vanwege <em>corona</em>: &quot;Hangjongeren, coronaspugers &amp; geluidsoverlast&quot; De politie heeft het druk vanwege 'coronageweld'. Zo zijn er coronaspugers. Coronaspugers zijn mensen die spugen naar de politie en vervolgens zeggen dat ze corona hebben. Ook hebben de agenten het druk vanwege overlast van hangjongeren. Inmiddels is het aantal incidenten van ‘coronageweld’ tegen de politie aan het dalen. Bekijk hierboven de NOS Stories-video over het coronageweld tegen de politie.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Drukte bij politie vanwege corona: "Hangjongeren, coronaspugers & geluidsoverlast" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV