Adam Sandler wil videogesprek zonder dochter: "Dan kan papa vieze dingen zeggen"

Adam Sandler wil videogesprek zonder dochter: "Dan kan papa vieze dingen zeggen"

<em>Adam Sandler</em> wil videogesprek zonder dochter: &quot;Dan kan papa vieze dingen zeggen&quot; De meeste mensen kennen Adam Sandler als een komiek uit films van bijzonder matige kwaliteit, maar soms is hij wel degelijk grappig. In interviews is hij vaak ad rem en dan laat hij zijn neus voor comedy zien. Tijdens een videogesprek met Jimmy Kimmel is zijn dochter bijvoorbeeld eerst nog in de buurt, maar die moet weg van Sandler: "Dan kan papa vieze dingen zeggen." Vervolgens hebben ze het echter over doodnormale zaken als quarantaine. Bekijk het gesprek van Jimmy Kimmel met Adam Sandler hierboven. Bekijk ook Adam Sandler over naaktscènes in Uncut Gems: "Daar wordt niemand vrolijk van" Bekijk deze video » Martin Short geeft mening over Oscarnominaties: "Adam Sandler verdiende nominatie" Bekijk deze video »
Entertainment :
Adam Sandler wil videogesprek zonder dochter: "Dan kan papa vieze dingen zeggen"

De meeste mensen kennen Adam Sandler als een komiek uit films van bijzonder matige kwaliteit, maar soms is hij wel degelijk grappig. In interviews is hij vaak ad rem en dan laat hij zijn neus voor comedy zien. Tijdens een videogesprek met Jimmy Kimmel is zijn dochter bijvoorbeeld eerst nog in de buurt, maar die moet weg van Sandler: "Dan kan papa vieze dingen zeggen." Vervolgens hebben ze het echter over doodnormale zaken als quarantaine.

Bekijk het gesprek van Jimmy Kimmel met Adam Sandler hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Adam Sandler wil videogesprek zonder dochter: "Dan kan papa vieze dingen zeggen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV