Zien: Cast The Office danst op onverwacht huwelijksfeest via Zoom

Zien: Cast The Office danst op onverwacht huwelijksfeest via Zoom

Acteur John Krasinski, bekend van onder meer zijn rol in The Office, maakt tegenwoordig online een nieuwsprogramma Some Good News met alleen maar vrolijk nieuws. Zo kwam hij een video tegen van een man die zijn vrouw ten huwelijk vroeg, exact op de manier zoals dat in The Office ook gebeurde.

Online trouwen
Dat was voor Krasinski genoeg aanleiding om het stel eens flink te verrassen. De acteur sprak het verloofde stel via Zoom, om het aanzoek nog eens te bespreken. Maar toen kwam de grote verrassing uit de hoge hoed: Krasinski mocht de tortelduifjes ter plekke trouwen. Ouders en vrienden werden uitgenodigd in het gesprek en de afterparty werd verzorgd door de volledige cast van The Office, met onder meer Steve Carrell.

Bekijk de video met het online huwelijk en de dans van de cast van The Office hieronder. Vanaf minuut 7:16 in de video start het deel met het online huwelijk. Vanaf minuut 14:55 in de video komt de cast van The Office tevoorschijn.

Zien: Cast <em>The Office</em> danst op onverwacht huwelijksfeest via <em>Zoom</em> Acteur John Krasinski, bekend van onder meer zijn rol in The Office, maakt tegenwoordig online een nieuwsprogramma Some Good News met alleen maar vrolijk nieuws. Zo kwam hij een video tegen van een man die zijn vrouw ten huwelijk vroeg, exact op de manier zoals dat in The Office ook gebeurde. Online trouwenDat was voor Krasinski genoeg aanleiding om het stel eens flink te verrassen. De acteur sprak het verloofde stel via Zoom, om het aanzoek nog eens te bespreken. Maar toen kwam de grote verrassing uit de hoge hoed: Krasinski mocht de tortelduifjes ter plekke trouwen. Ouders en vrienden werden uitgenodigd in het gesprek en de afterparty werd verzorgd door de volledige cast van The Office, met onder meer Steve Carrell. Bekijk de video met het online huwelijk en de dans van de cast van The Office hieronder. Vanaf minuut 7:16 in de video start het deel met het online huwelijk. Vanaf minuut 14:55 in de video komt de cast van The Office tevoorschijn. Bekijk ook Zien: John Krasinski scoort hit met goed nieuws-show Some Good News Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Cast The Office danst op onverwacht huwelijksfeest via ZoomJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Cast The Office danst op onverwacht huwelijksfeest via Zoom of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV