Beau: Kunstenaar Manuel Seikritt steekt zorgpersoneel hart onder de riem

Beau: Kunstenaar Manuel Seikritt steekt zorgpersoneel hart onder de riem

<em>Beau:</em> Kunstenaar <em>Manuel Seikritt</em> steekt zorgpersoneel hart onder de riem Het zorgpersoneel heeft de afgelopen maanden extra moeten werken door de coronacrisis. Kunstenaar Manuel Seikritt wilde daarom het zorgpersoneel een hart onder de riem te steken. "Degenen die echt voor ons aan het vechten zijn aan de frontlinie, is het zorgpersoneel", zegt Seikritt. Bekijk hier de uitzending van Beau terug bij Gids.tv Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Hierdoor is Yvon Jaspers altijd snel bij de boeren als er iets spannends gebeurt (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Gerben Burger van het KNRM over het surfdrama in Scheveningen Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau: Kunstenaar Manuel Seikritt steekt zorgpersoneel hart onder de riem

Het zorgpersoneel heeft de afgelopen maanden extra moeten werken door de coronacrisis. Kunstenaar Manuel Seikritt wilde daarom het zorgpersoneel een hart onder de riem te steken. "Degenen die echt voor ons aan het vechten zijn aan de frontlinie, is het zorgpersoneel", zegt Seikritt.

Bekijk hier de uitzending van Beau terug bij Gids.tv

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau: Kunstenaar Manuel Seikritt steekt zorgpersoneel hart onder de riem of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV