Eerste beelden De Kennis van Nu over onze lichamelijke strijd tegen corona

Eerste beelden De Kennis van Nu over onze lichamelijke strijd tegen corona

Eerste beelden <em>De Kennis van Nu</em> over onze lichamelijke strijd tegen corona Op woensdag 13 mei onderzoekt De Kennis van Nu op NPO 2 hoe ons lichaam de strijd aan gaat tegen het coronavirus. Hoe werkt het afweersysteem en hoe kan de wetenschap ons daarbij helpen? Lees hier meer over De Kennis van Nu over corona. De Kennis van Nu over het coronavirus is woensdag 13 mei om 22.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Kennis van Nu terugkijken bij Gids.tv. Jort Kelder: "Ik heb 0,06% kans om te overlijden aan corona" Bekijk deze video » Engeland: "Zwarte mannen en vrouwen sterven 4 keer vaker aan corona dan blanken" (video) Bekijk deze video »
De Kennis van Nu - De onzichtbare strijd tegen corona

Waarom wordt de ene persoon zo ziek dat behandeling op de Intensive Care noodzakelijk is en waarom doorloopt de ander fluitend een infectie? 🦠 #DKVN #covid19

Posted by NTR Wetenschap on Tuesday, May 12, 2020
TV :
Eerste beelden De Kennis van Nu over onze lichamelijke strijd tegen corona

Op woensdag 13 mei onderzoekt De Kennis van Nu op NPO 2 hoe ons lichaam de strijd aan gaat tegen het coronavirus. Hoe werkt het afweersysteem en hoe kan de wetenschap ons daarbij helpen? Lees hier meer over De Kennis van Nu over corona.

De Kennis van Nu over het coronavirus is woensdag 13 mei om 22.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Kennis van Nu terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste beelden De Kennis van Nu over onze lichamelijke strijd tegen corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV