Tim Hofman en Splinter Chabot over daten en seks in coronatijd (video)

Tim Hofman en Splinter Chabot over daten en seks in coronatijd (video)

Tim Hofman gaat in zijn BOOS AntiCoronaDepressiePodcast het gesprek aan over daten en seks in coronatijd. Want hoe is het nu om te daten in een samenleving waarin je anderhalve meter uit elkaar moet blijven? En kun je als single in deze tijd nog wel met iemand naar bed? Hofman bespreekt het met Splinter Chabot en Lisa Mosmans.

Bekijk de volledige aflevering van de BOOS AntiCoronaDepressiePodcast hieronder. Ook kun je de volledige podcast beluisteren via JUKE.

<em>Tim Hofman</em> en <em>Splinter Chabot</em> over daten en seks in coronatijd (video) Tim Hofman gaat in zijn BOOS AntiCoronaDepressiePodcast het gesprek aan over daten en seks in coronatijd. Want hoe is het nu om te daten in een samenleving waarin je anderhalve meter uit elkaar moet blijven? En kun je als single in deze tijd nog wel met iemand naar bed? Hofman bespreekt het met Splinter Chabot en Lisa Mosmans. Bekijk de volledige aflevering van de BOOS AntiCoronaDepressiePodcast hieronder. Ook kun je de volledige podcast beluisteren via JUKE. Bekijk ook Talkshow M gemist? Splinter Chabot maakt diepe indruk met boek Confettiregen Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Confettiregen zorgt voor veel herkenbaarheid: ''Het gaat om zelfacceptatie'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Tim Hofman en Splinter Chabot over daten en seks in coronatijd (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tim Hofman en Splinter Chabot over daten en seks in coronatijd (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier