Marc Dutroux ontkent schuld aan ontvoering en moord, bekijk de bizarre beelden

Marc Dutroux ontkent schuld aan ontvoering en moord, bekijk de bizarre beelden

Marc Dutroux zit inmiddels al 23 jaar in de gevangenis voor ontvoering en moord. Dutroux ontvoerde destijds zes meisjes, vier van hen overleefden dit niet. Na al die tijd in de gevangenis lijkt Dutroux nog steeds niet geleerd te hebben van zijn fouten. Op de bizarre beelden die het Belgische VTM in handen kreeg, ontkent Dutroux namelijk schuldig te zijn aan de misdaden waar hij voor veroordeeld is.

Vervroegde vrijlating
Dutroux, de man met de grijze baard in de video, heeft onlangs een verzoek ingediend tot vervroegde vrijlating. Het verzoek moet nog beoordeeld worden en hiervoor is het belangrijk dat de misdadiger tot schuldinzicht is gekomen. Het lijkt er dus op dat Dutroux de vervroegde vrijlating nu wel op zijn buik kan schrijven.

Bekijk de beelden van Marc Dutroux hieronder.

<em>Marc Dutroux</em> ontkent schuld aan ontvoering en moord, bekijk de bizarre beelden Marc Dutroux zit inmiddels al 23 jaar in de gevangenis voor ontvoering en moord. Dutroux ontvoerde destijds zes meisjes, vier van hen overleefden dit niet. Na al die tijd in de gevangenis lijkt Dutroux nog steeds niet geleerd te hebben van zijn fouten. Op de bizarre beelden die het Belgische VTM in handen kreeg, ontkent Dutroux namelijk schuldig te zijn aan de misdaden waar hij voor veroordeeld is. Vervroegde vrijlatingDutroux, de man met de grijze baard in de video, heeft onlangs een verzoek ingediend tot vervroegde vrijlating. Het verzoek moet nog beoordeeld worden en hiervoor is het belangrijk dat de misdadiger tot schuldinzicht is gekomen. Het lijkt er dus op dat Dutroux de vervroegde vrijlating nu wel op zijn buik kan schrijven. Bekijk de beelden van Marc Dutroux hieronder. Bekijk ook Dutroux wil vrij. Paul Marchal, vader vermoorde An, vindt het onverteerbaar. Bekijk deze video » Bekijk beelden van vloggers in horrorkelder Marc Dutroux Bekijk deze video »
Nieuws :
Marc Dutroux ontkent schuld aan ontvoering en moord, bekijk de bizarre beeldenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Marc Dutroux ontkent schuld aan ontvoering en moord, bekijk de bizarre beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV